Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Unde au evadat Andreea Bălan și Tiberiu Argint
Exclusiv. Unde au evadat Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Exclusiv. Unde au evadat Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Cei mai vânați amorezi, cei mai zgârciți în a posta fotografii împreună, au fugit din țară. Soluția e simplă: ca să fie departe de paparazzi, „Mr. Silver” a ales să-și ducă iubirea peste graniță.

Rețete și vedete a aflat că Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au retras la Thracian Cliffs Golf And SPA Resort, o locație exclusivistă de pe malul bulgăresc al Mării Negre. El spune că a fost prima zi de plajă. Împreună? Ea declară că e atât de fericită încât simte că zboară. Cuplul verii, la mare, la soare, din nou în fotografii separate. Dar ce fotografii!

În week-end Andreea Bălan și-a dus iubitul cu ea la concertul din Alexandria, după care, amândoi au rămas să petreacă un week-end romantic pe plaja cu cel mai fin nisip alb de pe litoralul românesc. dragoste mare, fericire mare. Andreea a pozat lasciv pentru iubitul ei, și și-a etalat apoi pe rețelele sociale, trupul perfect într-un costum de baie colorat.

La un moment dat s-a urcat pe  parâmă și a spus că crede că poate zbura și că exact asta face. Iubirea dă aripi. Tânăra mămică și în curând femeie divorțată a pozat la piscină și pe plajă, evident, fără a da nici cel mai mic indiciu despre locul în care s-ar afla.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.