Evenimentul ZileiMondenExclusiv. Secretele Ginei Pistol sunt păzite cu sfințenie

Exclusiv. Secretele Ginei Pistol sunt păzite cu sfințenie

Exclusiv. Secretele Ginei Pistol sunt păzite cu sfințenie
Viața Ginei Pistol, frumoasa și extrem de atrăgătoarea vedetă, a fost marcată de un moment astral petrecut cu mai bine de două decenii în urmă, pe când blonda avea puțin peste 18 ani.

În 1999, Gina Pistol, pe numele ei din buletin Georgeta Pistol, originară din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, făcea copii xerox într-un magazin obscur dintr-un cartier muncitoresc din București.

Norocul vieții ei s-a produs în ziua când pe ușa magazinului a intrat Andreea Majeru, o blondă spectaculoasă, foarte tânără și ea, care, pe vremea aceea cocheta cu modellingul, fiind, printre altele, și agent descoperitor de fete cu potențial în domeniu. În treacăt fie spus, ulterior, Andreea, după o incursiune în Japonia, ca dansatoare, avea să devină soția unui faimos membru Yakuza, din Tokio.

Așadar, Georgeta (mai târziu cunoscută ca Gina Pistol, un nume tipărit pe copertele celor mai faimoase reviste glossy, rostit, șoptit, invocat în nopți fierbinți și seri romantice, de zeci de mii de admiratori) s-a pomenit smulsă din spațiul sordid în care muncea ca o fată oarecare, și introdusă în lumea sclipitoare a modei, a manechinelor, a podiumurilor de prezentare și studiourilor foto.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.


Accesează: