Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Nu o să vă vină a crede ce le face Gina Pistol fanilor care o enervează
Exclusiv. Nu o să vă vină a crede ce le face Gina Pistol fanilor care o enervează

Exclusiv. Nu o să vă vină a crede ce le face Gina Pistol fanilor care o enervează

Cât e ea de blondă și cât parte ea de gingașă, nu o să vă vină să credeți ce le face Gina Pistol fanilor care o enervează. Noi am aflat și nu e deloc ceva la care să ne fi așteptat.

Indiferent că sunt vedete autohtone sau străine, toate au uneori, de furcă cu fanii. Între sutele de mii sau milioanele de urmăritori pe rețelele sociale, unii le dau de furcă. Iar atunci se impun măsuri. Sunt vedete care decid să ignore agresivitatea și criticile fanilor, dar sunt și altele care iau atitudine și măsuri imediat. Gina Pistol se numără  printre cele din a doua categorie.

Vedeta a mărturisit tot. Nu suportă fanii enervanți, care o critică mereu, și atunci le face „un bine”. Iară explicația viitoarei mame a bebelușului lui Smiley.

Confesiunea Ginei Pistol

„Întotdeauna se trezește cineva care să fie nemulțumit de ceva… Bă, relaxați-vă! Măi oameni buni! Ce aveți? Relaxați-vă, vedeți-vă de viața voastră, nu toți sunt perfecți ca voi. Eu, din păcate, fac parte din categoria oamenilor mai puțin perfecți. Nu tind spre perfecțiune. Dar mai relaxați-vă și lăsați-i pe alții să trăiască așa cum vor ei. Doamne fere! Și, să vă mai spun ceva ce este funny. Persoana respectivă nu te suportă neam.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: