Evenimentul Zilei > EVZ Play > Exclusiv! Marius Tucă, primarul Capitalei?! „S-au rugat de mine zile întregi!”. Video
VIDEO

Exclusiv! Marius Tucă, primarul Capitalei?! „S-au rugat de mine zile întregi!”. Video

Invitat special la podcastul „România lui Cristache”, jurnalistul Marius Tucă a dezvăluit că i s-a propus să intre în politică și, nu oricum, ci în cursa pentru Primăria Bucureștiului. Dacă luăm în calcul numărul de alegători, edilul Capitalei este cel mai votat om din România, după președintele țării.

„Ultima dată am primit propunerea să candidez la Primăria Capitalei, n-am spus-o niciodată. Exact cum ai auzit. La ultimele alegeri am primit oferta. S-au rugat de mine zile întregi.  Că ei s-au uitat pe sondaje și că e  clar că nu știu ce, singurul care… «Băi, plecați, mă, de-aici!» Pe unul aproape că l-am împins pe scări…”, a mărturisit jurnalistul, care nu a dorit să dezvăluie ce formațiune politică i-a făcut această propunere. Dacă ar fi acceptat, probabil că jurnalistul i-ar fi devenit principalul rival al fostei sale colege de trust, Gabriela Firea.

Marius Tucă, clasa politică într-un singur cuvânt

„Oribil!  E o clasă care există, dar care lipsește cu desăvârșire. E o formă de a ține la suprafața democrația. Cred că e nevoie de o resetare în clasa politică. AUR n-a reușit să facă asta. AUR i-a trezit și i-a făcut să fie mai atenți la ce se întâmplă o perioadă și dup-aia au fost atenți ca AUR să fie din ce în ce mai mic și să nu mai conteze și ei să fie putere. Alianța pe care a gândit-o Iohannis este absolut genială.”, a mai spus Marius Tucă.

Încă nu s-au tipărit cărțile de istorie care să surprindă cât mai obiectiv primii 30 de ani de democrație ai României, dar câteva pagini par să fi fost scrise deja, iar printre autori nu poate lipsi jurnalistul care a bătut toate recordurile de audiență cu un talkshow de legendă.

„Tu îți aduci aminte că Traian Băsescu a zis de Emil Constantinescu că nu a lăsat nici măcar o dâră în istorie? Bă, dar a lăsat el. Am vorbit și eu cu «Bă» gândindu-mă la el. Bă, a lăsat. Ca mașina aia de pleacă de la zootehnice cu bălegar și lasă dâra aia.”, a mai spus Marius Tucă.

Urmărește întreaga ediție a podcastului „România lui Cristache” pe canalul de Youtube EVZ Capital.

 

 

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa [email protected]
Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: