EXCLUSIV EVZ. SURSE: PNL pierde bani de la AEP. Liberalii trebuie să PLĂTEASCĂ din buzunar restul datoriei către Felix Tătaru

EXCLUSIV EVZ. SURSE: PNL pierde bani de la AEP. Liberalii trebuie să PLĂTEASCĂ din buzunar restul datoriei către Felix Tătaru

Biroul Politic Naţional al PNL se reuneşte, astăzi, într-o şedinţă. Liberalii încearcă să găsească o soluţie pentru a-şi achita datoria pe care o au la GMP, firma lui Felix Tătaru, cel care s-a ocupat de campania electorală a PNL, potrivit unor surse.

Deşi nu au achitat toată suma lui Felix Tătaru, numai 50%, zic liberalii, unele filiale nu îşi pot deconta banii de la AEP, informează surse EVZ.

Problema o reprezintă că Tătaru, în filmuleţele pentru campanie pe care le-a dat, nu a specificat că erau făcute de GMP pentru PNL şi nici detaliile firmei, potrivit organizaţiilor PNL care i-au dat bani lui Felix Tătaru.

Potrivit surselor EVZ, Felix Tătaru a primit doar avansul de la PNL, adică o treime din suma de 327.000 euro, plus TVA.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aceleaşi surse precizează că Felix Tătaru nu poate să-şi plătească mai departe furnizorii care i-au livrat flyere, producţii video, bannere etc., din cauză ca nu a primit banii la timp de la PNL.

Termenul limită până la care liberalii mai aveau de trimis clarificări la nivel central către AEP era de 15 martie. 

Astfel, liberalii rămân fără banii rambursaţi şi trebuie să achite restul datoriei către Tătaru din propriul buzunar.

Alte subiecte care se discută în BPN vor fi calendarul alegerilor în filiale şi componenţa delegaţiei PNL care va participa la Congresul PPE de la Malta. 

Citiţi mai multe AICI.