Exclusiv EvZ. Cine este bărbatul care a atacat-o pe actrița Andreea Hristu. De ce a fost lăsat liber

Exclusiv EvZ. Cine este bărbatul care a atacat-o pe actrița Andreea Hristu. De ce a fost lăsat liber

Acum două zile, actrița Andreea Hristu a fost, fără voia ei, protagonista unui incident violent care a necesitat intervenția rapidă a polițiștilor. Tânăra a povestit că, pe când stătea pe o bancă în Parcul Cișmigiu, un bărbat a atacat-o din senin și a lovit-o puternic de mai multe ori.

EVZ a aflat, în exclusivitate, cine este acel personaj și cum s-a apărat el în ancheta polițiștilor bucureșteni care l-au audiat.

Lovită cu plasa cu cărți

Incidentul s-a consumat, joi, la prânz, în Parcul Cișmigiu, din București, ”lângă podul cel frumos”, cum avea tânăra să localizeze zona atacului în postarea făcută ulterior pe pagina ei de socializare. Actrița citea o carte în timp ce savura o cafea stând pe o bancă moment în care un bărbat i-a cerut, spune ea, politicos la început, niște bani. Refuzat, omul și-a schimbat brusc comportamentul. A traversat rapid starea de calm aparent, a devenit furios și mai apoi agresiv verbal și fizic.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Începe să mă jignească, să mă înjure. Sun la 112...Mă trezesc cu el în gât, îmi zboară telefonul pe jos cu dispecera în apel. Mă lovește cu propria mea plasă de cărți până se rupe și cad toate răsfirate pe alee...”, a povestit actrița.

Un incident violent la care martori au fost patru bărbați care nu numai că nu au schițat nici un gest că ar vrea să-i sară în ajutor actriței atacate, dar au și plecat înainte de sosirea echipajului chemat în ajutor. Doar o femeie a rămas în preajma fetei atacate oferindu-se să-i fie martor pentru ancheta ce va urma.

„Și ea m-a agresat, mi-a rupt tricoul”

La scurt timp de la atacul care a vizat-o pe Andreea Hristu, polițiști ai Secției 3, care au răspuns apelului de urgență al actriței, l-au prins pe individul descris de femeia bătută. Era tot în parc, dar la câteva alei distanță de locul unde se produsese atacul. Este un om al străzii al cărui cazier s-a dovedit a fi curat. În anchetă, la primele audieri, el s-a apărat în fața polițiștilor spunând că a fost provocat și că, la rându-i, s-a apărat de loviturile femeii.

”M-a provocat, m-am apărat și eu. Și ea m-a agresat, mi-a rupt tricoul. Nu sunt vinovat”, s-a apărat omul străzii în anchetă, în fața acuzelor venite din partea actriței care spune că a fost bătută de el.

Omul străzii care a atacat-o pe actriță e liber

Indiferent de ceea ce spune omul străzii, că încearcă să împartă cumva vina atacului cu victima - actrița bătută, cercetările continuă cu el în libertate pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe. Surse apropiate cercetărilor au dezvăluit pentru EVZ că judiciariștii au decis că nu se impune reținerea atacatorului pentru 24 de ore și cu atât mai mult prezentarea lui instanței pentru o eventuală reținere pentru 30 de zile.

Cercetările sunt în derulare

”Din păcate, în zonă nu sunt camere video care să fi surprins atacul reclamat de victimă și nici martori care să confirme spusele ei. Victima spune că a fost atacată, iar cel care este în postura de agresor se apără spunând că și el a fost lovit. Asta nu însemnă că atacul nu s-a produs, dar judiciariștii trebuie să mai caute elemente pe care să le transforme în probe pentru a demonstra vinovăția acelui om al străzii. Cercetările sunt în derulare”, au declarat, în exclusivitate pentru EVZ, surse judiciare.