Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Cu cine a evadat pe litoral Horia Brenciu
Exclusiv. Cu cine a evadat pe litoral Horia Brenciu

Exclusiv. Cu cine a evadat pe litoral Horia Brenciu

Vedetele autohtone nu ocolesc litoralul românesc în pandemie. E mai confortabil să faci vacanță și să nu te stresezi, apoi, cu statul în izolare. Horia Brenciu a fost surprins pe plajă. Și nu era singur.

Un cititor Rețete și vedete ne-a trimis o fotografie cu celebrul cântăreț și jurat de la „Vocea României” relaxându-se pe un fotoliu înfipt în nisip, alături de Alice Dumitrescu, producătoare tv și soție a artistului.

Exclusiv

Se pare că Horia și Alice au evadat în acest weekend la mare, fiindcă nu aveau copiii în preajmă ci doar o familie prietenă. Turistul care i-a fotografiat pe plaja Amos by Blue Beach din Mamaia ne-a spus că e un fan al lui Brenciu, că merge la concertele lui și că e preferatul lui dintre toți jurații de la „Voce”.

A apreciat că Horia și-a adus soția pe malul Mării Negre și n-a dus-o prin locuri exotice în plină pandemie. Familiile prietene au stat câteva ore la plajă, discutând mult între ei. Zbenguiala în apa mării nu a fost una dintre prioritățile lor, ne-a mai spus sursa.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: