Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Cine aduce mai mulți bani în casa unei vedete
Exclusiv. Cine aduce mai mulți bani în casa unei vedete

Exclusiv. Cine aduce mai mulți bani în casa unei vedete

Culmea ironiei în viața lui George Burcea: toate femeile din viața lui câștigă mai bine ca el. Apariția în Ferma i-a crescut și mai tare cota Vivianei Sposub. Fosta prezentatoare de la Meteo și asistentă TV a început să aibă noi contracte, categoric va aduce în casă mai mulți bani ca el.

Vă amintiți că, în timp ce apărea la bustul gol în FermaGeorge Burcea se plângea că era umilit de fosta sa soție, cântăreața Andreea Bălan. Și că aceasta îi reproșa că nu aduce destui bani în casă, ba și că, nici în 20 de ani nu va ajunge să câștige cât face ea. Andreea Bălan a știut să se marketizeze bine.

Pe lângă banii pe care îi face din muzică, ea încasează  considerabil și din publicitate. Face reclamă pe rețelele sociale și pe vlog diverselor magazine și produse. Cel mai recent a promovat un magazin din mall, de unde le cumpără haine fetițelor, dar a făcut reclamă inclusiv sistemelor audio promovate de noul ei iubit.

Sposub, influencer cu cod de reducere 

Actuala iubită a actorului George Burcea îi calcă exact pe urme. Cu viteaza tinereții, în pași rapizi, Viviana Sposub a devenit și mai atractivă pentru promovarea diverselor produse. În cuplul Burcea – Sposub, femeia aduce cei mai mulți bani în casă. Zilele acestea Viviana a fost extrem de ocupată.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.