Exclusiv. Cătălin Botezatu surprins în compania unei blonde celebre la Untold Dubai. Video

Exclusiv. Cătălin Botezatu surprins în compania unei blonde celebre la Untold Dubai. Video Sursa foto Instagram

Lumea mondenă a României s-a adunat la Dubai, iar unul dintre cei mai cunoscuți designeri români, Cătălin Botezatu, a fost surprins de paparazzi EVZ în compania unei blonde celebre

În cadrul festivalului Untold Dubai, lumea mondenă a fost martoră la o apariție surprinzătoare:  Cătălin Botezatu a fost surprins de către paparazzi EVZ în compania unei blonde celebre, creând senzație pe scena evenimentului.

Cătălin Botezatu se distrează la Untold Dubai

Cunoscut pentru stilul său extravagant și pentru viața sa agitată, Cătălin Botezatu și-a luat o scurtă pauză de la agitația orașului și s-a relaxat în luxul și strălucirea Dubaiului. Cu toate că nu este pentru prima oară în acest oraș care atrage din ce în ce mai mulți români, celebrul designer nu a putut rata ocazia de a participa la prima ediție a festivalului Untold Dubai, eveniment care a atras atenția tuturor iubitorilor de muzică și distracție.

Cine este blonda alături de care a fost surprins Cătălin Botezatu

Unul dintre cei mai cunoscuți designeri români, Cătălin Botezatu, a fost surprins de către paparazzi EVZ în compania unei blonde celebre, nimeni alta decât Carmen Grebenișan. În cadrul primei ediții a festivalului Untold Dubai, Botezatu a făcut senzație alături de frumoasa sa însoțitoare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Într-o atmosferă plină de energie și bucurie, Botezatu și Grebenișan au fost surprinși dansând și distrându-se pe ritmurile muzicii electronice, alături de alte vedete și influenceri din România și din lumea întreagă.

catalin botezatu untold dubai

Vedetele din România s-au mutat în Dubai

Mai multe personalități din showbiz-ul românesc au petrecut în ritmurile lui Ellie Goulding și Armin van Buuren în prima seară a Festivalului Untold Dubai. Printre celebrități s-au numărat: Theo Rose și Anghel Damian, Ștefania și Speak, Nicole Cherry, Codin Maticiuc, Giulia, Corina Caragea și alții.

Conform dubainight.com, peste 40.000 de participanți au luat parte la prima seară a festivalului, pe data de 15 februarie. A doua zi promite și mai multă distracție, cu prezența unor nume sonore precum Tiesto, Hardwell și Badshah.

Organizare proastă la Untold Dubai

Participanții care și-au procurat abonamente pentru Untold Dubai s-au plâns că artiștii nu sunt atât de cunoscuți pe cât era promovat de organizatori. O altă problemă ridicată de festivalieri a fost lipsa unui program clar pe site-ul oficial. Cu doar două zile înainte de începerea evenimentului, organizatorii Untold au postat un orar coerent pentru fiecare scenă.

Plângerile au continuat să apară pe măsură ce se apropia data de începere a Untold Dubai. Unii dintre participanți au fost indignați de faptul că returnarea banilor de pe brățările electronice este disponibilă doar o săptămână după încheierea festivalului. Aceasta înseamnă că cei care nu și-au cheltuit toate fondurile ar fi putut să primească restituirea până pe 26 februarie. În funcție de momentul achiziționării, prețurile biletelor s-au dovedit a fi mai mici cu puțin timp înainte de debutul festivalului.

„Ce ar fi să anunțați programul cum fac alte festivaluri pe site-urile lor?! Adică pe zile, pe scene, cu un timp exact. Alte festivaluri anunță toate acestea cu luni înainte. Ce eșec!”

„Poftim?! Ați spus că vor fi peste 200 de artiști! Acest lineup nu are nici măcar 100! Cred că glumiți, de ce ne fraieriți?!”

“În acest punct, ar trebui să vă numim escroci. Codurile de 50% reducere inundă internetul, în timp ce oamenii au plătit preț întreg pentru evenimentul vostru cu mult timp în urmă. Am cumpărat tichetele din timp pentru că eram entuziasmați de acest eveniment. Abia aștept să îl văd pe Hardwell, dar cu siguranță, per total, evenimentul va fi un eșec!”, sunt câteva dintre reacțiile celor care participă la Untold Dubai.

 

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro