Cătălin Botezatu: "Cei care mă fac bulangiu sunt complexaţi. Am fost la curve, da' alea nu sunt femei" | VIDEO

Cătălin Botezatu: "Cei care mă fac bulangiu sunt complexaţi. Am fost la curve, da' alea nu sunt femei" | VIDEO

STRAIGHT. Zice că nu-i prea frumos. E uns cu toate alifiile. A început cu rochii. Pentru femei. Acum face budigăi. Pentru bărbaţi.

"Să vorbim ca-ntre bărbaţi! Nu mai fi aluziv. Încercaţi să mă prindeţi în capcană! Nu folosiţi aluziv nici cuvântul alifie...Sunt uns cu toate alifiile! Vă dau un interviu decent (...). Cred că sunteţi un ziarist de calitate. Putem să mergem mai departe şi să vă spun şi cum mi-o trag dacă doriţi! (...) Sunt extrem de «straight»! Am f... nevestele altora…. Cei care mă fac bulangiu sunt nişte complexaţi, nişte oameni fără p..., care nu-şi satisfac nevestele şi pe care, din nefericire, io le-am satisfăcut! (...) Asta e o ştire pe care n-o va avea România niciodată! Puteţi fi aluziv, da'... Prostuţ nu sunt! Fac pe prostul dacă vreau. Luaţi termenul alifie! Aţi repetat de două ori că sunteţi extrem de «straight»! Io sunt mai «straight »!". Aşa a reacţionat Cătălin Botezatu la o serie de întrebări legate de zvonurile vizavi de preferinţele sexuale. Apoi, s-a calmat şi a continuat interviul. E mort după publicitate.

Un fizic de nota şapte

Ca o vedetă ce se respectă, a întârziat. Se scuză: "M-am culcat târziu, am avut filmări azi-noapte!". E încălţat cu cizme de călărie, cu şireturi roşii. Pe nas, ochelari de soare negri. Nu i-a scos în timpul interviului. Are pantaloni mulaţi şi geacă de firmă. Ne arată eticheta: "E «Dirk Birkkenbergs »!".

Ne puteți urmări și pe Google News

"Nu mă consider frumos", face modistul pe modestul. "Un bărbat tre' să aibe şarm, să fie interesant. Frumuseţea e perisabilă. Când eşti om public tre' să te-ngrijeşti mult! Ca fizic, mi-aş da şapte, şi zece ca om ce se respectă", vorbeşte studiat, cu o voce gâjâită, tabagică, creatorul de chiloţi.

Cătălin Botezatu e pensat, are unghiile lăcuite, cu barbă de-o săptămână, ca George Michael, şi fumează ţigări negre, parfumate.

"Mi-am dezvoltat plaja către bărbaţi"

Cine e cel mai bun designer român? Dar cel mai bogat? Bote dă din umeri a lehamite: "Nu pot face un clasament. Unii au colecţii meteorice. Alţii fac din asta o meserie. Vorbim de-o afacere. Poate că Irina Schrotter... Cu siguranţă aş fi în primii trei la ambele categorii", se plasează pe podium "dizainărul".

Când zici Botezatu, spui chiloţi! Îi place sau nu, e logo-ul care l-a consacrat! Un brand naţional. "Lumea asociază imaginea mea cu lenjeria. Acu' 18 ani am început cu rochii pentru femei", precizează, fără să vrea, pentru care anume sex a creat rochii:"Mi-am dezvoltat plaja către bărbaţi. După şase ani am început să fac lenjerie intimă. Azi am 60 de modele".

Pe Bote îl umflă râsul: "Fiica lui Calvin Klein mi-a zis că nu poate să meargă cu un băiat, că-l şi vede că poartă chiloţii lu' taică-său şi-i piere tot chefu'!".

Cât p-aci să fie şef de aprozar

S-a născut la Alexandria. Zice că drumul spre Bucureşti n-a fost lung. "Vreo 80 de kilometri, da' greu! Lumea crede că «feşionul» e o chestie de dat din fund pe scenă. Nu-i aşa!", se revoltă teleormăneanul.

A terminat la mate-fizică şi se laudă: "Am luat peste nouă la bac!". Celebrul burlac a absolvit ASE-ul, la marketing-management, în alimentaţie publică. De mai trăia Ceauşescu ar fi ajuns cârciumar sau şef de unitate la Gostat sau vreo alimentară: "M-am ocupat de restaurante. Am făcut Transilvania, cel mai exclusivist club din Bucureşti în anii '90!".

Ai lui l-ar fi vrut inginer în energetica nucleară: "Că puteam să fac practică în Canada şi să rămân acolo! Băgaseră bani în mine, cu meditaţii! Am luat examenu', da' nu m-am dus. Uram matematica şi fizica!". "Presa are nevoie de mine! Nu io de ea. Mă consider un pur-sânge care aleargă nu ca să câştige, ci să fie în formă!" CĂTĂLIN BOTEZATU, pur-sânge

TENTATIVELE DINDĂRĂT

Un actor ratat. Susţinerea de pe urmă. La puşcărie din cauza porcilor

Cătălin Botezatu s-a visat actor: "Am dat de trei ori la IATC. Am picat cu brio! La examen, m-am îndrăgostit de Bianca Brad. Mi-a zis de modeling. În '86 rămăseseră în Germania câţiva băieţi, manechini... S-au ivit câteva locuri libere... A fost un concurs dificil. Erau trei locuri şi sute de candidaţi. Am luat! Eram doar nouă manechini băieţi şi 14 fete, cu carte de muncă!", povesteşte Bote cum a ajuns pe catwalk.

Fostul manechin recunoaşte că a avut clipe când s-a simţit penibil: "Cel mai jenat am fost când Capatos a vrut să mă-nsoare în direct!". Lumea a zis că a fost o făcătură, pentru rating. Bote sare ca ars: "Nu era regizată!". "Burlacul" a ajuns vedeta Antenei 1.

Bote, Răducan şi Gheară

Să răzbaţi, lefter, în lumea modei e imposibil. Bote zice că e excepţia: "N-am avut bani. După '89, am făcut Institutul de Modă de la Milano. Am fost designerul primei case de modă din România: «Europa»! Pe cont propriu am plecat în '93-'94. Îţi trebuie doar un atelier şi câţiva oameni buni...". Fix atunci, Botezatu era mâna dreaptă a lui Alexandru Răducan, patronul fostei cârciumi de lux Odobeşti, de pe Calea Moşilor. Se spunea că cei doi ar fi mai mult decât parteneri de afaceri şi că Răducan îl sprijinea. S-a mai spus că, ulterior, l-ar fi finanţat şi controversatul Nicu Gheară. "Nu-i adevărată nici una, nici alta! Ajungem şi la Nicu Gheară, mai încolo!". N-a mai ajuns.

Nişte vaci şi porci l-au băgat la puşcărie

De pe urma unui credit de 250.000 de dolari, luat împreună cu Răducan, Cătălin a intrat la pârnaie, la mijlocul anilor '90. A luat banii pentru una şi i-a folosit la alta: "A fost un moment critic. Conturile noastre, 22 de milioane de mărci ale mele şi de 50 ale lui Răducan, erau blocate de mafia economico-financiară!". Ce mafie!? Bote se justifică pe ocolite: "Ne ocupam şi de zootehnie. Aveam vaci şi porci din Danemarca. Materialu' genetic era în pericol să se piardă! Banii erau luaţi pentru construirea unor vile la Snagov. I-am folosit şi pentru hrană la animale!". Păi, mafia i-a blocat conturile şi i-a permis un credit? Bote a stat şase luni în puşcăria din Cremona şi alte trei în arest, la noi.

Şi-a cârpit viaţa care l-a dat la fund

Cariera sa era, practic, terminată. A revenit miraculos. S-a vehiculat că, posesor al unor calităţi, avea informaţii ce-i făceau pe unii pe şantajabili. "Dacă foloseam acele calităţi, n-aş fi avut probleme", e echivoc burlacul dorit de ambele sexe.

"Am căzut de sus şi am ajuns sub nivelul mării... Mulţi au vrut să mă ajute, da' n-aveau cum, că doream să fac tot «feşion»!", oftează în romgleză croitoraşul din Alexandria. "M-am împrumutat pentru maşini de cusut. Într-un an am putut să ies pe piaţă", povesteşte el cum a învins lumea care îi întorsese spatele. A fost de bine.

Prea puriu pentru poze nud

Una din top-modelele sale a fost Janine. Acum mai bine de 15 ani a spus că o colecţie a fostei soţii a magnatului PRO era a lui. Că i-a fost furată. "Janine se măritase cu Sârbu. Avea bani şi PRO-ul în spate. Omul care îi făcea colecţiile era pregătit în atelierele noastre. Se mutase la ea. Toate modelele le-a pus în scenă, uşor modificate", e acum conciliant Bote. Nu se abţine să nu pişte: "Nu mai face «feşion» de mult... A fost umflată cu pompa!".

Îşi aminteşte că a pozat nud: "Da' fără să-mi arăt... La Tabu, pe copertă!". Zice că n-ar mai apărea în pielea goală. "Vorbim de penibil... Atunci eram tânăr!", se scarpină în cap burlacul puriu.

OPEN-MIND ŞI TETRA

O iubire de rahat. Chiloţii lui Christian Ciocan. Bianca

Zina Dumitrescu şi tentativa ei de sinucidere îl face să se gândească la propria încercare de a-şi curma viaţa. De faţă n-a fost nimeni şi îl crede cine vrea. Povesteşte despre ceva ce alţii ar ascunde: "Acu' nouă ani, m-am dus cu maşina între Poiana Braşov şi Râşnov. Am oprit pe marginea unei prăpăstii, am scos-o din viteză şi mi-am zis că ce-o fi o fi! Ascultam «Take my breath away». Maşina nu s-a mişcat!". Dacă se mişca, naţiunea rămânea fără budigăii săi.

L-ar fi iubit. Până a făcut pe el!

Homosexualitatea e un subiect sensibil pentru Cătălin Botezatu. În media au fost insinuări cum că nu-i străin de fenomen. A ripostat, că e o minciună. Recunoaşte, însă, că e fan al sexului în grup. "Nu e anormal! Am fost şi la chestii legate de swingeri. Da', nu-s gay!", ridică tonul idolul femeilor depresive şi al bărbaţilor cu sexualitate incertă.

În anumite medii s-a spus că ar fi făcut sex cu ambii soţi. La auzul numelor, Bote izbucneşte: "Nu! Sunt finii mei! Le-am botezat copilu'! Oamenii sunt abjecţi şi ordinari... Mi-au anulat un trecut tumultuos cu femeile. Am avut relaţii cu femei superbe! Era să mă însor... Una a divorţat pentru mine!".

Acum câţiva ani, o înregistrare a făcut vâlvă. Cătălin Botezatu îi declara unui anume Daniel Ciobanu că: "Te iubesc de mă cac pe mine!". Bote e calm: "E o «feicuială »! O făcătură ce a făcut deliciul presei!". Iar e echivoc: "Nu poţi închide gura oamenilor care au complexe!".

"Ţi-a furat iubita? E bulangiu!"

Lasă loc de bună-ziua: "Sunt «openmind »! N-am depăşit acea limită. De o voi face, va fi public! E o problemă intimă ce nu trebuie comentată! Familia mea a fost afectată...".

Recunoaşte că îi plac bărbaţii frumoşi: "Da, în domeniul meu de activitate... Ar fi o ipocrizie să spun că ăla nu-i frumos!". Bote stă pe fotoliu lasciv. Se cabrează brusc şi te scrutează: "Ce poţi să-i reproşezi unui bărbat frumos care le-a furat iubitele la toţi? Că-i bulangiu!".

Câte femei? "E vulgar să spui poveşti pescăreşti... Pot fi sute! Ar fi un comentariu de frustrat să vorbesc despre femei ca număr!", se contrazice singur vedeta TV. Neîntrebat, îi dă bătaie: "Am fost la curve! Da' alea nu-s femei!".

Drăguşanu şi cum era să-şi piardă jobul Ciocan

S-a mai spus că relaţia lui cu Bianca Drăguşanu ar fi de faţadă. Că şi-ar masca astfel opţiunea. Că ar fi un vector de publicitate. "De ce aş avea nevoie să-mi promovez astfel imaginea? Să luăm palmaresul meu pe «feşion» din '97 încoa'!", e nervos modistul.

Au apărut poze cu ei în mare sau în maşină, făcând amor. Nimic explicit. Păreau poze aranjate. Bote se ambalează: "Numa' un idiot poa' să creadă că mi-o trăgeam cu Bianca în apă! În pădure am stat puţin, fără să facem sex sălbatic pe capotă!". Orice fotoreporter poate confirma că cei doi "stăteau la poză".

Christian Ciocan, fosta imagine a Poliţiei Române, era să-şi piardă slujba de pe urma chiloţilor lui: "E din aceeaşi frustrare a televiziunilor, care au denaturat interviul! L-au pus în scenă ca să nu-l avantajeze. Toţi bem un pahar, ne-mbătăm..., care-i problema?".

I-a asigurat "spatele" Biancăi

Bianca Drăguşanu, în emisiunea lui Capatos, i-a reproşat şi l-a chestionat, în direct: "Există o perdea după care te ascunzi continuu. Nu înţeleg de ce nu poţi fi doar tu! De ce nu vrei să spui lucrurilor pe nume?". Ce-a vrut să spună fata? "Întrebaţi- o pe ea! Dacă spuneam lucrurilor pe nume, poate că, până acum, eram însurat cu ea!", e iarăşi echivoc burlacul.

Apoi, cu umor involuntar, finalizează: "O ţară întreagă realizează că io i-am asigurat spatele din toate punctele de vedere!". Dar dacă Bianca nu i-l mai asigură pe al lui?

PERICOLE

Primejdia din colon şi ciroza de Caracal

A declarat că, la 22 de ani, s-a operat de cancer la colon. "Am repetat operaţia la Detroit, la 27 de ani! Mi-a fost pusă viaţa în pericol! Era rău şi mi-e rău în continuare... O nouă fisură în acea zonă îmi poate fi fatală!", e îngândurat Cătălin Botezatu.

N-a fost singurul pericol care i-a primejduit viaţa. Bote susţine că a stat în comă din cauza unei ciroze care n-a fost cauzată de alcool: "Nu e bluf ce am afirmat! O aveam din armata pe care am făcut-o la Caracal. S-a întâmplat acum şase ani, la Milano. Aveam o ciroză foarte avansată. A trebuit să iau o «overdouz» de interferon. O doză şoc. Puteam să mor pe masă, să dau în leucemie sau să-mi cadă părul! Acu's bine!". "Citesc, acum, despre budism. Am citi şi Kabala. Este scrisă în ivrit şi io ştiu ivrit! Am mai citit, anul ăsta şi «Învierea», de Tolstoi..." BOTE, modist

IT'S OK TO BE GAY!

"Ce, e rău să mă placă bărbaţii?"

"Beckham şi Brad Pitt au pozat în reviste gay. Şi ce, sunt gay?", turuie creatorul de modă la întrebarea dacă vreun bărbat i-a făcut declaraţii de dragoste. "Declaraţii, nu! Avansuri, da!", e sincer bărbatul de 45 de ani. "Da, mi-a făcut curte băiatul lui Gianni Versace! Eram tânăr şi gândeam altfel. Priveam cu scârbă!", dezvăluie Bote.

O eventuală confirmare a zvonurilor ar fi ştirea mondenă a anului. Se simte, fără motiv, încolţit: "Asta e o ştire pe care România n-o va avea niciodată!". Se enervează: "Gata, nu mai dau niciun interviu. Ce-s întrebările astea? Mi-ai zis de două ori că tu eşti «straight»! Faci aluzii!".

O perioadă, limbajul său e de bordel. Se calmează repede. Nu înainte să se laude cu realizările sale. Că îmbracă vedete, că are prezentări planetare, că face emisiuni TV sau că dă de muncă la sute de inşi.