Bijuteria a stârnit curiozități printre susținătorii săi, care s-au întrebat, așa cum era de așteptat dacă Cazacu s-a însurat.  Surse din preajma fostul „faimos” susțin că, în ultimele zile in Republica Dominicană, „Vulturul” a găsit inelul pe plajă și l-a pus pe deget. Mai mult, Cătălin le-ar fi zis, râzând,celor aflați la față locului, că… s-a căsătorit, scrie Wowbiz. 

„M-am însurat! Știu că nu sunt un Făt-Frumos, în consecință nici nu mă mai ia nimeni, așa că, m-am gândit să mă căsătoresc în acest mod, să îmi pun eu singur verighetă asta neagră pe inelar. Poate așa o să am noroc în dragoste”,  a motivat amuzat campionul mondial la motociclism.

Exatlon

Exatlon. Toate episoadele

Exatlon România

Vladimir a câştigat miercuri finala Exatlon în faţa lui Ionuţ Sugacevschi, concurentul din echipa Războicilor, care ar fi avut planuri mari dacă ar fi luat el premiul de 100.000 de euro. Concurentul şi-ar fi dorit să-şi facă nunta cu Nela, soţia sa, şi să-şi cumpere o casă.

Emoționat de povestea lui Ionuț, Vladimir s-a ridicat de pe scaun, l-a luat în brațe și i-a promis că se va ocupă personal de tot ceea ce înseamnă cheltuielile nunții lui Ionuț cu Nela.

"Vorbesc foarte serios, eu mă ocup, te chem la mine la plajă, o să se întâmple totul la noi și mă ocup personal din banii mei de toate cheltuielile ce țin de nuntă. Este o promisiune", l-a spus Vladimir.