Exatlon. Scorul a fost unul detașat… 10-4! Supărați pentru înfrângere, Faimoșii au început să îi ironizeze pe Războinici, pornind-se astfel un schimb dur de replici între cele două echipe. „Se termină Exatlonul și nu mai vedeați vila, ați înnebunit?” „Ați stat 3 luni în vilă, era cazul să mai ieșiți și voi în lume”, au răspuns Războinicii.

Exatlon. La un moment dat, a intervenit Costin Gheorghe, membru al echipei Faimoșilor, care le-a spus colegilor săi care au pierdut că este momentul să recunoască victoria adversarilor. „Hai să învățăm să pierdem. Hai să îi lăsăm să se bucure. Eu după 3 luni dansam în fața voastră”, le-a spus el.

Exatlon. Cu toate acestea, ironiile Faimoșilor nu i-a împiedicat pe Războinici să sărbătorească victoria în stilul adversarilor săi, cu scandări fotbalistice. Punctul decisiv a fost adus de Nicoleta Luncă, care a fost purtată pe brațe de colegii săi. Războinicii s-au aruncat în bazin după victorie, fiind extrem de fericiți că mâncarea puțină și statul la baracă au luat sfârșit pentru ei, după 3 luni. „Acum vila ne aparține”, s-au bucurat ei, scrie Cancan.

Exatlon. În momentul în care au ajuns la vilă, aceștia au fost impresionați de luxul de la vilă și de diferențele mari între această și baracă. „Nu se compară nici pe jumătate cu ce aveam la baracă. Condițiile sunt mult mai bune‘, a spus Iuliana Aradi. ”Dușurile cu apă caldă… Băi, ce sentiment aveam când puneam apa caldă în mână!”, a adăugat Gabriel Nedelcu. „Datorită acestor beneficii pe care le aduce vila, chiar ne era puțin ciudă că am stat trei luni de zile la baracă”, a spus și Alex Stoica.