Şi în acest weekend, poporul român, sub conducerea gloriosului nostru Guvern, a obţinut noi realizări însemnate în acţiunea de vaccinare desfăşurată pe tot teritoriul patriei noastre.

S-au obţinut succese importante şi la scăderea procentelor de noi infectări, factor fundamental al progresului economic şi social.

În concordanţă cu politica generală a partidelor din coaliţia guvernamentală şi a statului nostru, de ridicare continuă a restricţiilor impuse de pandemie, se desfăşoară o largă acţiune de organizare a activităţii economico-sociale, a conducerii şi planificării tuturor sectoarelor de acti¬vitate, a activităţii statului şi organismelor democraţiei.

Marea dezbatere, în partid şi în întreaga societate, pe baza rezultatelor vaccinării din aprilie a evidenţiat cu pu¬tere marile realizări obţinute de poporul român în revenirea la starea de normalitate.

La 100 de ani de la înfiintarea PCR, Dan Andronic, Mirel Curea şi Robert Turcescu sunt live pe YouTube la EVZ-Capital şi pe Facebook la evz.ro .

De la 12.00, cu umor, cu ironie, dar şi cu mare atenţie despre evenimentele de actualitate.

Vrei să vezi mai mult? Abonează-te la canalul EVZ Capital şi urmăreşte producţiile marca EVZ Play!