Evenimentul Zilei > EVZ Play > Evz.TV. Generalul Aurel Rogojan: „Integritatea teritorială a României a fost salvată, în 1989, de Patriarhul Alexei al Moscovei, nu de Ion Iliescu”
VIDEO

Evz.TV. Generalul Aurel Rogojan: „Integritatea teritorială a României a fost salvată, în 1989, de Patriarhul Alexei al Moscovei, nu de Ion Iliescu”

„Puterea umbrei - General brg. (r) Aurel I. Rogojan față în față cu Dan Andronic” a avut, recent, lansarea și în Rm. Vâlcea, acolo unde autorul cărții, Dan Andronic, și invitații săi au dat „piept” cu reprezentanții presei locale, dar și cu publicul cititor, interesat de o discuție „face to face” cu cei care și-au pus semnătura pe una dintre cele mai reprezentative cărți din ultimii ani despre evenimentele din 1989 sau implicarea Serviciilor Secrete în derularea evenimentelor politice din România ultimilor decenii.

Generalul de Brigadă în rezervă Aurel Rogojan, omul ale cărui mărturisiri l-au inspirat pe jurnalistul Dan Andronic, semnatarul tomului „Puterea umbrei”, în creionarea cărții document cu cel mai mare impact pe piață în acest moment, a vorbit deschis despre problematica unirii Basarabiei cu România, dar și despre contextul politic existent în 1989 care a generat lovitura de Stat.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.