Evenimentul Zilei > EVZ Play > Evz. TV. „Dosare de presă”. Răzvan Savaliuc, gazetarul temut de la Lumea Justiției
VIDEO

Evz. TV. „Dosare de presă”. Răzvan Savaliuc, gazetarul temut de la Lumea Justiției

Este marți! Iar dacă e marți, începând cu această săptămână, avem un nou interviu, marca „Dosare de presă”. Invitatul acestei ediții este Răzvan Savalic, unul dintre cei mai cunoscuți ziariști „pe justiție”. Savaliuc a înființat site-ul Lumeajustiției.ro, cunoscut în breasla presei pentru dezvăluirile, comentariile și analizele de specialitate.

Răzvan Savaliuc a intrat în presă, inițial, ca fotoreporter, la Cronica Română, în 1992, dar fiindcă i-a plăcut mereu să scrie, a ajuns repede jurnalist. Între 1994 și 2010, a lucrat pentru cotidianul „Ziua”, iar potopul de procese care i-au fost intentate în anii `90, l-a determinat să facă și cea de-a doua facultate, cea de Drept.

După câteva experiențe cu avocați superficiali, nevoia l-a învățat că cea mai bună apărare e cea făcută chiar de el. Astfel, a ajuns ca în majoritatea dosarelor în care era inculpat să se apere singur. Răzvan Savaliuc este jurnalistul care se poate mândri cu faptul că, din cele peste 200 de procese de presă pe care le-a avut de-a lungul timpului, n-a pierdut niciunul.

Despre dragostea pentru dreptate, despre starea presei în România, dar și în lume, despre spectacolul trist al „defilărilor de politicieni în cătușe” și despre multe alte subiecte, veți putea afla urmărindu-i pe Mirel Curea și invitatul său, Răzvan Savaliuc, într-un nou interviu, marca „Dosare de presă”, pe evz.ro.

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: