evoMAG sporește calitatea serviciilor pentru clienții săi - noi modalități de plată online cu Bitcoin și BRD Finance (P)

evoMAG sporește calitatea serviciilor pentru clienții săi - noi modalități de plată online cu Bitcoin și BRD Finance (P)

BUCUREȘTI, 31 mai 2016 – Începând cu 26 mai.a.c., achiziționarea unui produs online de la evoMAG se poate face plătind atât cu Bitcoin, cât și prin BRD Finance cu până la 12 rate, cu 0% dobândă. Astfel, evoMAG își extinde gama de servicii pentru plata online, pe lângă modalitățile de plată existente. Plăţile cu Bitcoin, dar şi prin cardurile de credit BRD Finance MasterCard, sunt procesate de partenerul NETOPIA mobilPay, liderul pieţei locale de payments.

evoMAG, unul dintre cele mai mari magazine de ecommerce din România, în parteneriat cu NETOPIA mobilPay, propune clienților săi noi modalități pentru plata online: cu Bitcoin și prin sistemul BRD Finance pentru 3, 6, 9 sau 12 rate, cu 0% dobândă.

”Datorită cumpărătorilor noștri, am devenit unul dintre cele mai importante magazine online din România. De aceea, ne străduim să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, cumpărători care ne motivează să ne îmbunătățim continuu serviciile.

Astfel, din luna mai a acestui an, cei care vor dori să achiziționeze de la noi, au mai multe opțiuni de plată online, cu 0% dobândă cu BRD Finance dar și cu Bitcoin. Prioritățile evoMAG în perioada următoare sunt investiția în tehnologie și sporirea calității serviciilor iar plata cu aceste modalități de plată reprezintă un mod de a fi în pas cu trendul global”, a declarat Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG. Construcția monedei Bitcoin permite deținerea și transferul anonim de valoare. Poţi avea un portofel Bitcoin în viaţa ta de zi cu zi folosind smartphone sau poţi avea un portofel pentru plăţi online doar pe calculator.

Ne puteți urmări și pe Google News

Se pot obține Bitcoini acceptându-i ca plată pentru bunuri şi servicii sau cumpărându-i direct de pe un exchange folosind contul bancar. Tranzacţiile Bitcoin sunt securizate folosind criptografie de grad militar. Realizarea plăților cu Bitcoin este tot atât de simplă precum este trimiterea unui e-mail. Indiferent de unde se face plata sau în ce monedă, comerciantul va primi contravaloarea produselor comercializate în RON, la prețul stabilit.

Potrivit NETOPIA mobilPay, tranzacțiile cu Bitcoin în Romania au ajuns la peste 1 milion de euro pe lună, sumă care include achizițiile de Bitcoin. În ceea ce privește retailul, produsele din gama IT&C sunt printre cele mai achitate cu moneda digitală.Valoarea unui Bitcoin (฿ - BTC) este de aproximativ 2500 lei în prezent. În prezent există 15.591.000 bitcoini.

De asemenea, printre noutățile legate de plată, tot în luna mai a acestui an, la evoMAG se pot achita online rate, cu 0% dobândă, prin sistemul BRD Finance. Astfel, din 26 mai, parteneriatul evoMAG si BRD Finance se extinde și pe aria de cumpărături online prin card. Vizitatorii site-ului www.evomag.ro, posesori de card de credit BRD Finance MasterCard, au la îndemână patru noi opțiuni de plată în rate cu 0% dobandă, putând alege între 3, 6, 9 sau 12 rate, indiferent de valoarea și tipul cumpărăturilor efectuate.

Aceste noi modalități de plată online, fără dobândă, se adaugă celor existente: Card Cetelem, Card Avantaj, StarBT și Card Garanti Bank. Mai multe informații despre sistemul de rate de la evoMAG se pot găsi accesând link-ul: https://www.evomag.ro/Pagini/rate

Despre evoMAG.ro:

evoMAG.ro este una dintre cele mai importante companii din industria de comerţ electronic din România. Magazinul online are, în acest moment, disponibile la vânzare un număr de peste 174.000 de produse din domeniile IT&C, auto, îngrijire personală, sport & fitness, electrocasnice și produse destinate nou-născuţilor. evoMAG.ro a realizat la finele anului 2015 o cifră de afaceri de 19 milioane de euro şi este vizitat zilnic de peste 60.000 de persoane. Mai multe informatii despre evoMAG.ro şi servicile oferite se găsesc şi pe pagina de Facebook a companiei.