Evenimentul Zilei > Actualitate > EVENIMENTUL ZILEI, este Numărul 1, pe piaţa ziarelor quality din România
EVENIMENTUL ZILEI, este Numărul 1, pe piaţa ziarelor quality din România

EVENIMENTUL ZILEI, este Numărul 1, pe piaţa ziarelor quality din România

Ultimele date publicate de către Biroul Român de Audit Transmedia arată că publicatia Evenimentul Zilei este pe primul loc pe piaţa ziarelor quality din România.

Cu 150 de mii de cititori pe editie, conform Studiului Naţional de Audienţă (perioada de măsurare: februarie 2013- februarie 2015), Evenimentul Zilei devine cel mai citit ziar quality din România. Următoarele clasate au înregistrat pierderi semnificate, conform cifrelor publicate.

Comparativ cu măsurătorile din valul precedent (noiembrie 2012-noiembrie 2014), Jurnalul Naţional a scazut cu 11%, având o medie de 147.000 de cititori, iar Adevărul a înregistrat o scadere de 7%, ajungând la 120.000 de cititori/editie.

Evenimentul Zilei este de asemenea şi cel mai vândut ziar quality, cu o medie de vânzări de aproape 13.000 pe ediție potrivit celor mai recente date publicate de Biroul Român de Audit Transmedia. Astfel, Evenimentul zilei îşi păstrează poziţia din fruntea clasamentului celor mai vândute publicaţii quality, la o distanţă confortabilă atât faţă de cotidianul Adevărul, cât şi de România liberă, potrivit cifrelor de vânzări din perioada octombrie-decembrie 2014.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: