Evenimentul Zilei > Actualitate > „Evenimentul zilei”, cu Traian Băsescu invitat, cotă de piață dublă față de Antena 3
„Evenimentul zilei”, cu Traian Băsescu invitat, cotă de piață dublă față de Antena 3

„Evenimentul zilei”, cu Traian Băsescu invitat, cotă de piață dublă față de Antena 3

B1 TV a fost peste televiziunile de știri, cu emisiunea „Evenimentul zilei”

Ieri, B1 TV a întrecut postul Antena 3 și restul televiziunilor de știri, cu emisiunea „Evenimentul zilei”, avându-l ca invitat pe Traian Băsescu, potrivit datelor de audiență furnizate de Kantar Media.
Astfel, pe segmentul de populație din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, „Evenimentul zilei”, producția difuzată de B1 TV în intervalul 11:00 – 12:00, a realizat un share mediu de 5.9%, Antena 3 avea 2.4%, Realitatea TV 0.7%, iar România TV – 0.4%.

Invitat la emisiunea „Evenimentul zilei”, difuzată de postul B1 TV, președintele Traian Băsescu a afirmat că ia în considerare să publice conversațiile cu premierul Ponta și că acesta se comportă ca un pisicuț. Șeful statului a mai spus că ministrul Finanțelor, Ioana Petrescu, este foarte pregătită din punct de vedere teoretic, dar că marea problemă este lipsa de practică.

Și „Butonul de panică” (17:00 – 18:00), cu Cătălin Prisacariu, a avut ieri o medie a cotei de piață superioară concurentului Antena 3. Pe targetul 18 – 49, B1 TV a surclasat, cu un share de 2.3%, Antena 3 (2.0% medie de share).

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: