CFR Cluj va disputa joi, începând cu ora 19:55, primul meci din grupele  Europa League din acest sezon, pe teren propriu.

Adversara echipei CFR Cluj va fi echipa italiană Lazio iar Dan Petrescu, tehnicianul ardelenilor, a vorbit despre meciul important care va fi transmis de Digi Sport 1. Dan Petrescu este bucuros că fotbalistul Culio este refăcut și poate juca în partida care va avea loc joi.

“Nu îmi reproșez că nu l-am introdus în lot pe Vinicius, nu am avut ce să fac, dar îmi pare rău, avem prea puțini jucători pe listă. Culio (36 de ani) face parte din lotul pentru meciul de mâine, dar sunt mulți jucători care nu au meciuri în picioare… Din păcate Michael Pereira (31 de ani) s-a accidentat, Rondon (33 de ani) nu face parte din lot… Am avut foarte multe meciuri, iar lucrul ăsta s-a resimțit asupra noastră. Urmează șase meciuri de foc și avem nevoie de toți jucătorii”, a spus Dan Petrescu, potrivit digisport.ro.

Revenirea lui Emmanuel Culio este importantă pentru CFR Cluj, jucătorul de 36 de ani fiind cel mai bun jucător al formației lui Dan Petrescu și poate juca cu Lazio, după aproape două luni de indisponibilitate.

Întrebat despre strategia pe care o va aborda cu Lazio, Dan Petrescu a spus: “E totul foarte clar, mereu mă gândesc doar la următorul meci, atât. Dacă mă gândesc la două meciuri, nu iese treaba, mă axez doar pe meciul cu Lazio acum”.