Evenimentul Zilei > Actualitate > EURO 2016. Măsuri SPECIALE luate de Poliţia Română. Peste 20.000 de fani, aşteptaţi la EVENIMENTUL ANULUI: România-Franţa
EURO 2016. Măsuri SPECIALE luate de Poliţia Română. Peste 20.000 de fani, aşteptaţi la EVENIMENTUL ANULUI: România-Franţa

EURO 2016. Măsuri SPECIALE luate de Poliţia Română. Peste 20.000 de fani, aşteptaţi la EVENIMENTUL ANULUI: România-Franţa

Aproape 2.700 de polițiști au fost mobilizaţi, suplimentar față de dispozitivul zilnic, pentru menținerea ordinii publice în zona locurilor unde se vizionează meciuri de fotbal, precum și pentru deplasarea în siguranță a suporterilor echipei naționale. Poliţiştii români acţionează în toate locurile amenajate pentru vizionarea Campionatului European de Fotbal, atât în țară cât și în străinătate.

Poliţia Română transmite că, în perioada 10 iunie – 10 iulie 2016, zilnic, aproape 2.700 de polițiști vor acționa suplimentar față de dispozitivul curent pentru menținerea siguranței publice la nivel național.

O atenție deosebită este acordată celor 125 de locuri special amenajate în care peste 21.000 de fani sunt așteptați să vizioneze meciurile pe timpul Campionatului European de Fotbal – EURO 2016.

Poliția Română recomandă celor care vor participa la astfel de evenimente să respecte normele de conviețuire socială, precum și regulile de circulație pe drumurile publice.  

"Noi suntem la datorie în această periodă! În caz de nevoie, nu ezitați să ne cereți ajutorul sau să apelaţi 112 – Apelul Unic de Urgenţă!", este mesajul transmis de Poliţia Română.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: