Legenda folk-rock-ului internațional Bob Dylan a susţinut acest concert în faţa unui public format dintr-o singură persoană, după cum notează AFP.

 

Spectatorul norocos care a avut parte de o asemenea reprezentație privată la Academia de muzică din Philadelphia este starul suedez de televiziune Fredrik Wikingson, care lucrează în prezent la un proiect privind o serie de filme despre experiența singulară la evenimentele concepute pentru mulțimi.

Wikingson, care se consideră la rândul său un mare fan al lui Bob Dylan, a insistat o perioadă îndelungată pentru a avea parte de acest concert. Starul suedez a explicat pentru revista Rolling Stone că la rândul său a fost nervos înaintea acestui spectacol și nu a putut mânca nimic.

Impactul experienţei

'Zâmbeam de parcă aș fi fost sub influența unui drog', a declarat Wikinson. 'Fălcile m-au durut în orele de după concert pentru că nu m-am putut abține să zâmbesc', a mai declarat Fredrik Wikingson, care a confirmat pe rețeaua Twitter printr-un mesaj că această experiență unică va fi inclusă într-un documentar de 15 minute ce va fi publicat luna viitoare pe canalul Youtube.

Pagina de Facebook a proiectului său, denumit 'Experiment Ensam', contoriza impactul acestei experiențe a suedezului de a fi singurul participant la un concert al celebrului Bob Dylan, putându-se citi 'Este aceasta mărturia unei euforii totale sau din contră aceea a unui vid în care nu se poate împărtăși experiența cu altcineva?'

Fredrik Wikingson a mai declarat pentru revista Rolling Stone că nu a participat la concertul public pe care Bob Dylan și trupa sa l-au susținut ulterior în fața publicului larg la Philadelphia, apreciind că ar fi fost un concert 'bizar' și nimic nu poate întrece concertul privat de care el a avut parte. Ulterior suedezul și-a petrecut seara într-un bar de karaoke unde a cântat melodii ale lui Bob Dylan alături de mulțimea prezentă.