Evenimentul Zilei > Social > Este cel mai tare transfer din televiziunea românească. Lovitură pe axa Pro TV – Antena 1
Este cel mai tare transfer din televiziunea românească. Lovitură pe axa Pro TV – Antena 1

Este cel mai tare transfer din televiziunea românească. Lovitură pe axa Pro TV – Antena 1

Informații noi din culisele celui mai controversat transfer al anului din televiziunea românească. Loredana Groza, vedeta Pro Tv,  a bătut palma cu Antena 1 și urmează să facă parte, alături de Ștefan Bănică Jr., din juriul “Next Star”.

Emisiune este prezentată de Dan Negru, cel care a și contribuit decisiv la transferul Loredanei Groza la Antena 1, notează cancan.ro.

Loredana Groza a ajuns să discute cu șefii Antenei 1 datorită Ruxandrei Ion, persoană cu greutate în cadrul postului de televiziune. Cântăreața ar fi purtat tratativele decisive cu Augusta Lazarov, directorul de program al mai multor show-uri difuzate de Antena 1, și cu Dan Negru, prezentatorul „Next Star”. Determinant ar fi fost cel din urmă, susțin sursele cancan.ro

Între Dan Negru și Loredana Groza există o relație aparte și o prietenie care durează de mai mulți ani. În primă fază, artista ar fi negociat o remunerație lunară de 8.000 de euro, dar suma nu este fixă. Asta deoarece vedeta ar urma să fie inclusă și în alte proiecte și nu este exclus să fie văzută inclusiv la emisiunea „Te cunosc de undeva”, tot în postura de jurat. Decisivă ar fi fost însă dorința Loredanei de a lucra alături de Dan Negru, pe care îl apreciază enorm. Putem spune, fără să exagerăm, că „Regele audiențelor” este cel care a „furat-o”, practic, pe blondină de la Pro TV.