Evenimentul Zilei > Actualitate > Esca dă CĂRȚILE pe FAȚĂ. „Ginecologul m-a IMPLORAT”. News alert în media
Esca dă CĂRȚILE pe FAȚĂ. „Ginecologul m-a IMPLORAT”. News alert în media

Esca dă CĂRȚILE pe FAȚĂ. „Ginecologul m-a IMPLORAT”. News alert în media

Andreea Esca și Alexandre Eram, unul dintre cele mai frumoase și discrete culpuri din showbiz, trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi au avut o nuntă de vis, ceremonia religioasă, având loc la catedrala Sfântul Iosif din Capitală, nași fiindu-le Ana și George Copos.

După patru luni, se năștea primul copil al cuplului, Alexia Margot, și la o distanță de aproximativ trei ani, venea pe lume Aris.

Într-un interviu acordat pentru Alistmagazine, Esca a povestit despre experiența primei sarcini. „M-am dus la spital dimineață, convinsă că, din cauza puiului cu alune de la Chinezesc, mă doare burta, dar medicul ginecolog mi-a zis că trebuie să nasc! Imediat. Pentru că am contracții serioase.  L-am sunat pe Alex și i-am zis: nu mă mai pot întoarce acasă, că nasc! Asta e ce-mi amintesc acum, despre 31 august 2000. „Noi în anul 2000, când nu vom mai fi copii”… Chiar așa, eu m-am ținut de versuri mot a mot.

Cu două zile înainte, fusese ziua mea și ginecologul mă implorase să nu mai dansez. Asta pentru că tot în perioada aceea mersesem și la nunta lui Mutu cu Alexandra Dinu, și pentru că, desigur, era în weekend, medicul Mihai Stănciulescu îmi zisese râzând: dacă rupi ringul, cum te știu, și te apucă să naști, să-i spui lui Mutu”.

Bineînțeles că am dansat și colo și colo, dar iată că acum chiar nașteam. În jumătate de oră eram pe masa de operație pentru că medicul a decis că nu mă va lăsa să nasc natural. Avea el o poveste cu Demi Moore și alte detalii pe care nu vi le mai povestesc, cert este că la ora 13:10 a venit pe lume Alexia Margot, la spitalul 23 August din Pantelimon, actualmente Sf Pantelimon”, a povestit Andreea Esca, pentru alistmagazine.ro.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.