Evenimentul Zilei > Actualitate > Episod jenant de la ministerul Educaţiei. „Moamăă ce jegos arată ministerul tău”
Episod jenant de la ministerul Educaţiei. „Moamăă ce jegos arată ministerul tău”

Episod jenant de la ministerul Educaţiei. „Moamăă ce jegos arată ministerul tău”

Fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu a postat pe pagina sa de socializare un comentariu despre o întâmplare ce a avut loc în perioada când ocupa funcţia de ministru.

După o vizita ambasadorului Coreei de Nord la sediul ministerului Educaţiei, Funeriu spune că a dat ordin să de vopsească toaletele din minister, deoarece, spune că acestea erau insalubre.

„Nu vă mai amărâți la imbecilitatea din jur, din iarbă până-n alocații și din bugete până-n vice-politicieni care coordonează juma’ de guvernare din… microfon și citiți o adevărată dilemă a guvernării:
nu mai știu de ce anume a venit la mine, prin 2010, ambasadorul Coreei de Nord. Pregătit să primesc un om umil și politicos văd că vine unul subțirel dar foarte înfipt. Care îmi spune, direct: „moamăă ce jegos arată ministerul tău” arătându-mi jegul evident din zona cabinetului ministrului. Omul merge și la toaletă și revine dezgustat. Avea motive. Buuun. N-am ce face -avea dreptate- și dau ordin să fie, cât de cât, refăcute lucrurile care erau, subliniez, insalubre. Cer ca pereții să fie vopsiți în albastru să rupem cu monotonia albului… murdar dar, ghinion: iese instantaneu scandal: „Funeriu e un nebun nesimțit: renovează ministerul dar nu renovează școli și vopsește pereți în… albastru”. Din câte îmi amintesc toaletele tot nașpa au rămas, lumea se plângea că în minister se fură hârtia igienică și capacul… Nu mai găsesc link la isteriile de la TV pe temă.
Noh, acum că am terminat cu poveștile, mai guvernăm și noi ceva?”, a scris Daniel Funeriu pe Facebook