Evenimentul Zilei > Politica > EPIC. S-a îmbătat, a furat o mașină și a condus-o deși nu are permis, a făcut accident și a fugit de polițiști
EPIC. S-a îmbătat, a furat o mașină și a condus-o deși nu are permis, a făcut accident și a fugit de polițiști

EPIC. S-a îmbătat, a furat o mașină și a condus-o deși nu are permis, a făcut accident și a fugit de polițiști

O întâmplare demnă de un film de acțiune s-a con sumat sâmbătă noaptea, în câteva ore. Un tânăr s-a îmbătat atât de tare încât a uitat că nu are voie să șofeze. A furat o mașină și s-a izbit de un altul. Apoi a fugit.

Un tânăr de 29 de ani din Timișoara a furat o autoutilitară din județul Caraș-Severin, s-a urcat beat la volan deși avea permisul de conducere reținut, după care a provocat un accident rutier, din fericire fără victime, însă cu mari pagube materiale. Apoi a încercat să fugă de la locul accidentului.
Polițiștii municipiului Lugoj au fost sesizați sâmbătă seara în legătură cu producerea unui accident rutier pe DN 6. La fața locului aceștia au constatat că timișoreanul nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul care circula în fața sa și a intrat cu autoutilitara furată în coliziune cu acesta.
Apoi a abandonat autovehiculul și a încercat să părăsească locul accidentului, însă de beat ce era nu a reușit să ajungă mai departe de 300 de metri, și a fost prins de polițiști.
Tânțrul a fost dus la spital pentru prelevarea probelor biologice. Autoutilitara furată era din Băile Herculane și a fost redată proprietarului. Pe numele individului a fost întocmit dosar penal.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: