Evenimentul Zilei > Actualitate > EMOȚIONANT. O bătrână a călătorit 2.500 de KILOMETRI prin China dintr-un motiv ULUITOR I GALERIE FOTO
EMOȚIONANT. O bătrână a călătorit 2.500 de KILOMETRI prin China dintr-un motiv ULUITOR I GALERIE FOTO

EMOȚIONANT. O bătrână a călătorit 2.500 de KILOMETRI prin China dintr-un motiv ULUITOR I GALERIE FOTO

Un festival mai puţin obişnuit are loc în fiecare an într-un oraş din China. Locuitorii din Yulin sărbătoresc solstiţiul de vară prin organizarea unui festival care include uciderea şi consumarea a 10.000 de câini.

În acest an, o bătrână nu a mai suportat să vadă cum sunt sacrificaţi mii de câini. Yang Xiaoyun, în vârstă de 65 de ani, a călătorit aproximativ 2.500 de kilometri şi a cheltuit 1.100 de dolari pentru a salva 100 de câini de la moarte sigură. Această călătorie a costat-o pe bătrână 1.100 de dolari. Câinii au fost cumpăraţi de comercianţi care se ocupă cu negoţul lor şi au fost duşi într-un adăpost unde trăiesc peste 1.000 de câini.

De asemenea, mulţi dintre câinii pe care i-au salvat au avut nevoie de îngrijire medicală, iar bătrâna este cea care se ocupă acest lucru. Femeia, care a fost profesoară, le pregăteşte câinilor de două ori pe zi mâncare.