A TRECUT o lună de la moartea Aurei Ion şi a lui Adrian Iovan. 92.000 de români au spus: RESPECT!

A TRECUT o lună de la moartea Aurei Ion şi a lui Adrian Iovan. 92.000 de români au spus: RESPECT!

Pe pagina Respect, Aura Ion, oamenii lasă zeci de mesaje zilnic şi postează fotografii atât cu tânăra plecată prea devreme dintre noi, cât şi cu Adrian Iovan. Azi se împlineşte o lună de la tragedia din Apuseni, iar românii n-au rămas indiferenţi.

Zeci de comentarii curg pe pagina de Facebook Respect, Aura Ion - care s-a format într-o comunitate puternică, care nu uită de cele două suflete care s-au stins din cauza frigului. Peste 92.000 de români urmăresc discuţiile de pe această pagină şi mulţi dintre ei au comentat evoluţia anchetei. 

  • A trecut o lună de la tragedia din Apuseni! 20 ianuarie, ziua în care Aura Ion şi Adrian Iovan s-au ridicat la cer

Cei care cred că "Eroii nu mor niciodată" au postat două poezii care vor sensibiliza pe toată lumea.

  • PESTE 70.000 DE ROMÂNI AU SPUS: RESPECT, AURA ION! VAL uriaş de INDIGNARE. Demisia lui Stroe NU e suficientă: "Vinovaţii ţin cu dinţii de scaune, nu se caută adevăraţii responsabili"

Oamenii nu au uitat că pe 20 ianurie, în Munţii Apuseni, un avion care transporta şapte persoane s-a prăbuşit.În el se aflau patru medici, un student la medicină şi doi piloţi. Aeronava se îndrepta spre Oradea, de unde trebuia prelevat un organ şi dus la Bucureşti. Nu a mai ajuns la destinaţie, căci din cauza vremii nevaforbaile s-a prăbuşit în neant. După şase ore de căutări, avionul prăbuşit în Apuseni a fost găsit de localnici.  Prea târziu însă! Din cauza rănilor şi a frigului pe care l-au îndurat, Aura Ion a decedat la cinci ore după prăbuşire, iar Adrian Iovan la două ore. Medicii Valentin Calu (Spitalul Elias), Cătălin Pivniceru (Spitalul Regina Maria), Radu Zamfir (Spitalul Fundeni),Sorin Ianceu (Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor), Aura Ion, studenta la Spitalul Militar, pilotul Adrian Iovan şi copilotul Răzvan Petrescu au plecat spre Oradea în ziua de 20 ianuarie pentru a preleva ficatul unui donator de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral. Nu era prima acţiune de acest gen pentru eI. EDITORIAL EVZ.RO: Respect, Aura Ion!

Ne puteți urmări și pe Google News
Aura Ion și-a pierdut viața la 23 de ani pentru că a dorit să ajute la salvarea altor vieți și a crezut în niște valori pe care mulți nu le pricep. Din acest motiv Aura Ion este, pentru mine, un EROU și spun: RESPECT! Citiţi mai mult: AICI CLICK PE POZELE DE MAI JOS PENTRU GALERIE FOTO cu Aura Ion:
  • SUFERINŢĂ infinită provocată de un STAT INCOMPETENT. Pot cei RESPONSABILI să privească aceste IMAGINI?

În memoria ei, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.

CLICK AICI PENTRU POZE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI AVIATIC

  • SUFERINŢĂ infinită provocată de un STAT INCOMPETENT. Pot cei RESPONSABILI să privească aceste IMAGINI?