Realitatea Plus nu a oprit emisia timp de 10 minute, așa cum impusese CNA. Situația s-a schimbat radical

Realitatea Plus nu a oprit emisia timp de 10 minute, așa cum impusese CNA. Situația s-a schimbat radical Anca Alexandrescu, Realitatea Plus. Sursa foto: Facebook

După ce emisia Realitatea Plus a fost suspendată de Consiliul Național al Audiovizualului(CNA), Anca Alexandrescu a transmis un mesaj dur. Prezentatoarea consideră că CNA-ul nu vrea să acceptă că emisiunea ei face audiență.

Update: Realitatea PLUS nu a oprit emisiunea astăzi, de la ora 19.00, pentru 10 minute, așa cum a decis CNA. Televiziunea a obținut o hotărâre de suspendare a deciziei CNA, la Curtea de Apel București.

„Acestea sunt cele 10 minute în care eu nu ar fi trebuit să fiu pe post, pentru că hoții din politica românească vor să-mi închidă gura”, a afirmat Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii „Culisele statului paralel”.

Emisia Realitatea Plus va fi suspensată 10 minute, în această seară, de la ora 19:00, ca urmare a unei decizii CNA pe care echipa postului TV și realizatoarea Anca Alexandrescu nu au înțeles-o. Prezentatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel i-a rugat pe telespectatori să rămână pe Realitatea: „Vă rog să stați pe Realitatea Plus, chiar dacă emisia se va opri!”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Anca Alexandrescu a mai spus că CNA face tot posibilul pentru a îi lua dreptul la libera exprimare.

„Pentru că deranjăm foarte tare, astăzi între orele 19-19.10 CNA a decis ca emisia Relității plus să fie suspendată în timpul emisiunii mele! În semn de protest față de încercarea de a ne băga pumnul în gură, vă rog să stați pe Realitatea plus, chiar dacă emisia se va opri! Audiențele noastre îi deranjează grav și fac tot posibilul să mi ia dreptul la libera exprimare! Vă mulțumesc!”, scrie Anca Alexandrescu pe Facebook.

Săptămâna trecută, Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat postul Realitatea Plus, cu întreruperea programului. Realitatea Plus este obligată să difuzeze timp de 10 minute, între orele 19.00 şi 19.10, numai textul deciziei de sancţionare. Se va întâmpla joi, 18 mai.

Anca Alexandrescu, scandal cu CNA

După ce Realitatea Plus a fost sancționată de CNA, Anca Alexandrescu a intrat în conflict cu Monica Gubernat, membru CNA.

„Mă surprinde atitudinea dumneavoastră doamna Gubernat. Ştiţi de ce? Pentru că ne cunoaştem de foarte mulţi ani şi nu aş vrea să folosesc acest lucru în discuţia de astăzi, dar îmi aduc foarte bine aminte când dumneavoastră eraţi în CNA din partea PSD-ului, o vreme am fost colege la PSD şi veneaţi şi îmi plângeaţi sau discutam împreună ca să fie mai corect, despre abuzurile care se făceau în CNA de către conducerea CNA-ului. Şi mă surprinde că dumneavoastră astăzi folosiţi aceleaşi practici, din păcate...”, a spus moderatoarea.

„Cred că nu aţi ieşit din haina de moderator în faţa CNA-ului, pentru că aici noi punem întrebările de obicei”, i-a răspuns Monica Gubernat, potrivit paginademedia.