Evenimentul Zilei > Politica > Emil Boc îi dă replica lui Vasile Blaga: Să ne concentrăm energiile în lupta cu USL
Emil Boc îi dă replica lui Vasile Blaga: Să ne concentrăm energiile în lupta cu USL

Emil Boc îi dă replica lui Vasile Blaga: Să ne concentrăm energiile în lupta cu USL

Fostul președinte al PDL Emil Boc le transmite lui Vasile Blaga și celorlalți care ăi sugerează că ar trebui să demisioneze din PDL că nu este ilegal să fie înscris în Fundația Mișcarea Populară și că adevpratul adversar este USL.

"Obiectivul meu nu este să mă războiesc cu nimeni, ci să ne războim noi toţi cu unicul adversarul politic comun, care este USL. Îi rog pe toţi să îşi concentreze energiile pe care le au în lupta cu USL, care trebuie bătut în alegerile care urmează, dacă nu la europarlamentare, măcar la prezidenţiale. Ne dau argumente de atac la adresa USL în fiecare oră din zi şi acolo trebuie concentrate energiile. Noi, cei care suntem de cealaltă parte a baricadei, trebuie să avem drept adversar comun USL. Dreapta înseamnă toate partidele care sunt sau se revendică pe dreapta. PNL, câtă vreme este în USL, nu are ce căuta în alianţă de dreapta, să iasă de acolo şi atunci se poate discuta. Dar astăzi, PNL nu e dreapta", a spus Boc, conform mediafax.ro.
Întrebat dacă s-au făcut presiuni asupra sa pentru a demisiona din PDL, Boc a răspuns că nu și a explicat că a face parte dintr-o fundaţie sau alta este legal.
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că Emil Boc are o problemă morală legată de intrarea în Fundaţia Mişcarea Populară și că trebuie să hotărască dacă e bine să fie membru al unei fundaţii care s-a săturat de PDL. Blaga a spus că nu există probabilitatea ca Boc să fie exclus din partid, dar a sugerat că ar fi o chestiune de onoare ca acesta să demisioneze.
CITIȚI ȘI:

  • Boc, presat să demisioneze din PDL
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: