Evenimentul Zilei > Actualitate > Elton John, distrus. Şi-a amânat turneul. Suferinţa sa este de nedescris
Elton John, distrus. Şi-a amânat turneul. Suferinţa sa este de nedescris

Elton John, distrus. Şi-a amânat turneul. Suferinţa sa este de nedescris

Elton John a anunţat fanii că îşi amână turneul deoarece se simte extrem de rău. Motivul este destul de întemeiat ţinând cont că acea persoană la iubit.

Elton John a anunțat sâmbătă „cu inima îngreunată de tristeţe” că va trebui să anuleze concertul programat de aseară în Indianapolis, din cauza faptului că îi „este extrem de rău”.

Soacra lui John, Gladys Furnish, mama soțului său, David Furnish, a murit

John a mărturisit despre moartea soacrei sale la spectacolul din Toronto. A spus mulțimii adunate să-l asculte că femeia pe care a numit-o „Matriarhul familiei Furnish” a murit la 3 dimineața, trimițând condoleanțe celorlalți fii și soțului său, înainte de a-i dedica o melodie

În mesajul pe care l-a postat fanilor pe rețelele de socializare aseară, John a scris: „Pentru dragi mei fani din Indianapolis: cu inima cea mai grea sunt obligat să vă transmit că sunt extrem de rău și, prin urmare, nu pot să ţin spectacol la Bankers Life Fieldhouse în această seară”, a scris John.

„Urăsc să-mi dezamăgesc fanii mei, dar din păcate, pur și simplu nu este posibil. Data va fi restabilită pentru martie 2020 și promit că voi oferi spectacolul pe care-l meritați. Vă mulțumesc mult pentru susținere și înțelegere … Elton”.

Nu există niciun cuvânt despre următoarea etapă a turneului său de adio, luni la Nashville’s Bridgestone Arena dacă se va mai ţine.

La rândul său, Furnish, soţul lui Elton, a postat vineri un omagiu adus mamei sale pe Instagram. „Astăzi mi-am pierdut mama mea frumoasă…îngerească”, a scris el. „A murit liniștită în miez de noapte, fiind alături de mine și frații mei. Mama a radiat blândețe. A fost complet devotată familiei sale. Cu toții am beneficiat din belşug de înțelepciunea ei răbdătoare și de dragostea abundentă. … Odihnește-te în pace, mamă. Ți-ai trăit viața impecabil. Nu te voi uita. Promit să fac tot posibilul pentru a transmite tot ce mi-ai oferit şi fiilor mei frumoși”, titrează nypost