Evenimentul Zilei > Monden > Eliminare cu multe lacrimi la Chefi la Cuțite. Chef Sorin Bontea a rămas blocat: „Este incredibil!”
Eliminare cu multe lacrimi la Chefi la Cuțite. Chef Sorin Bontea a rămas blocat: „Este incredibil!”

Eliminare cu multe lacrimi la Chefi la Cuțite. Chef Sorin Bontea a rămas blocat: „Este incredibil!”

Eliminare cu lacrimi din show-ul „Chefi la cuțite”. Echipa lui Sorin Bontea, în hohote de plâns, în momentul în care s-a aflat deznodământul duelului.

Echipa lui chef Sorin Bontea a fost surprinsă de această eliminare care s-a produs în ultima ediție a emisiunii Chefi la cuțite.

Cristina Mălai, concurenta echipei verzi, coordonată de chef Sorin Bontea, a fost eliminată, iar acest lucur i-a făcut pe coechipierii săi au izbucnit în hohote de plâns. Chiar celebrul jurat, dezamăgit de pierderea concurentei sale, a luat-o în brațe să o consoleze.

Eliminarea Cristinei Mălai i-a luat prin surprindere pe toți cei care au văzut-o la duel, la Chefi la cuțite. După ce toate cele trei echipe au intrat la duel, cea mai mică notă i-a revenit Cristinei Mălai, concurenta din echipa verde a lui Sorin Bontea. Ea a plecat acasă, în vreme ce Elena Matei a reușit să se salveze și să meargă mai departe.

Echipa lui Sorin Bontea, în hohote de plâns, în momentul în care s-a aflat deznodământul duelului.

Concurenții au apreciat prestația Cristinei

Eliminarea a produs consternare în rândul echipei verzi. Sorin Bontea, dezamăgit de pierderea concurentei sale, a luat-o în brațe și a încercat să o consoleze, spunând că îi pare rău de ceea ce s-a întâmplat.

„Îmi pare atât de rău! Este incredibil! Incredibil! Asta e!”, a spus Sorin Bontea.

Colegii din echipă au izbucnit, de asemenea în lacrimi. Până și adversarilor le-a părut rău de eliminarea Cristinei.

„Îmi pare rău că Mălai pleacă acasă! Mălai este una dintre persoanele cu care m-am înțeles constant din echipa verde!”, a zis Keed.

„Nu am cum să fiu fericit, pentru că am încurcat un competitor bun și l-am eliminat”, a fost și părerea și Ștefan Borleanu.

„O experiență foarte tare”

După ce s-a liniștit, Cristina Mălai a apreciat experiența de la Chefi la cuțite, spunând că nu se poate compara cu nimic din ceea ce a mai încercat până în prezent.

„Foarte tare mi s-a părut toată experiența! Nu aș putea să o compar cu altceva. Am trăit o groază de stări, de nici eu nu credeam că sunt capabilă să le trăiesc. Stai și te urăști, te iubești, îți trece, totul în regulă până la final. Am mai învățat că țin la o echipă așa cum e. Indiferent de cât de tare m-au supărat, îi iubesc pe proștii ăștia”, a spus Cristina Mălai, după eliminarea sa de la Chefi la cuțite.