Prima confruntare din show-ul „Chefi la cuțite”, sezonul 9, difuzat de Antena 1, a adus și prima eliminare din concurs. Echipa lui chef Florin Dumitrescu a pierdut un concurent după primul duel, care s-a desfășurat în cadrul emisiunii din 4 mai 2021. Este vorba despre Radu Mincu, care a fost nevoit să părăsească ediția cu nr. 30, la finalul unui duel dificil. Acum, echipa lui Florin Dumitrescu a rămas cu doar șapte membri.

Radu Mincu a acumulat 8 puncte din partea juraților, în confruntarea pentru eliminare. Ziua a început în forță pentru bucătarii din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Ingredientul vedetă a fost usturoiul, însă ucenicul bucătar nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

Intrați la duel, bucătarii din echipa albastră și cei din echipa verde s-au întrecut în rețete pe bază de usturoi. După ce au degustat farfuriile, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au acordat puncta. Iar la final, după ce au făcut totalul, s-a aflat ce concurent a fost eliminat, care a acumulat opt puncte, surprinzător de multe.

În opinia chefilor, acest lucru arată că sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” se anunță a fi unul palpitant și cu mulți bucătari talentați.

Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol

Prima surpriză a show-ului a venit în momentul în care toată lumea a aflat că Irina Fodor a luat locul Ginei Pistol pentru o vreme. Și pentru ca totul să se lege, Irina a anunțat și ce surpriză a pregătit pentru chefi și concurenți.

Astfel, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, înainte de battle, membrii celor trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor fi nevoiți să suporte emoțiile unei probe extra. Acestora le va fi testate îndemânarea. Ca să nu riște să aibă un concurent eliminat la finalul ediției, chefii vor fi nevoiți să ia decizii cât mai bune, de fiecare dată.