Printr-un apel la 112, un localnic a sesizat, în urmă cu o oră, că în apropiere de Tabără Năvodari, pe plajă, se află trupul neînsuflețit al unei persoane. Potrivit echipajului medical de la Seeviciul de Ambulanta Constanța, ajuns la fața locului, ar fi vorba de un adolescent. Echipele de intervenție de la ISU Dobrogea și Forțele Navale Române care, astăzi dimineață, reluaseră căutările în Mamaia s-au deplasat urgent spre Năvodari.

Reprezentanți ai MApN au confirnat, după ce au văzut cadavrul, că este vorba despre elevul de 16 ani dispărut marți, 28 mai, în jurul orei 16.00, pe o plajă din stațiunea Mamaia, trupul lui fiind găsit la o distanță de 10 kilometri. Iosif Cornelui, elev la Colegiul  Miliutar Tudor Vladimirescu din Craiova, participa la „Școala de vară” organizată de MApN  în garnizoana Constanța, și se afla în timpul liber alături de colegii săi și profesorul însoțitor când s-a întâmplat tragedia.

Copiii au intrat în apele mării să se scalde iar la intoarcerea la țărm au constatat că băiatul dispăruse, în lag tras de curenții puternici.  Peste 50 de scafandri de la ISU și Forțele Navale Române, salvamari, nave, au participat, timp de două zile la căutarea adolescentului dispărut în mare.

 

Te-ar putea interesa și: