Evenimentul Zilei > Politica > ELEVĂ DISPĂRUTĂ descoperită ACASĂ LA IUBIT. Poliția mulțumește presei: „Mediatizarea cazului a făcut mai ușoară depistarea minorei”
ELEVĂ DISPĂRUTĂ descoperită ACASĂ LA IUBIT. Poliția mulțumește presei: „Mediatizarea cazului a făcut mai ușoară depistarea minorei”

ELEVĂ DISPĂRUTĂ descoperită ACASĂ LA IUBIT. Poliția mulțumește presei: „Mediatizarea cazului a făcut mai ușoară depistarea minorei”

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Giurgiu au dat de urma unei alte eleve, plecată de acasă înaintea Iuliei Ionescu, pe data de 11 februarie. Marilena Cîinaru fugise în județul Dâmbovița, la iubitul ei. Cazul ei a fost prezentat de „Evenimentul zilei” luni, în ediția online, și marți în ediția print.

Fata plecase, marțea trecută, de la domiciliul persoanei care o avea în supraveghere, creştere şi educare.
În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţiştii de la Compartimentul Urmăriri, pe raza municipiului Giurgiu şi a comunei Stăneşti, judeţul Giurgiu, au fost obţinute mai multe date şi indicii care i-au condus la ipoteza că minora se află pe raza comunei Vlădeni, judeţul Dâmboviţa, la părinţii unui tânăr cu care aceasta avea o relaţie de prietenie mai veche.
În colaborare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, a fost identificată locaţia minorei. Ieri, aceasta a fost preluată de poliţiştii Compartimentului Urmăriri de la I.P.J. Giurgiu şi predată reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că minora nu a fost victima vreunei infracţiuni.
Poliţiştii mulţumesc reprezentanţilor mass-mediei, care prin mediatizarea cazului au făcut mai uşoară depistarea persoanei dispărute.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: