ELEVĂ ŞANTAJATĂ. Doi indivizi prinşi în timp ce primeau de la o fată TAXĂ DE PROTECŢIE | VIDEO

ELEVĂ ŞANTAJATĂ. Doi indivizi prinşi în timp ce primeau de la o fată TAXĂ DE PROTECŢIE | VIDEO

Poliţiştii bucureşteni au prins în flagrant, ieri, doi tineri care încasau de la o elevă 200 de lei ca taxă de protecţie, lângă un liceu din sectorul 6 al Capitalei.

Fata era şantajată de cei doi indivizi de mai multă vreme. Ieri dimineaţă, însă, mama tinerei a anunţat Poliţia Capitalei. Femeia a spus că fiica sa, elevă la un liceu din sectorul 6, este ameninţată şi constrânsă de două persoane să le dea suma de 250 de lei, reprezentând o taxă de protecţie. În baza sesizării, poliţiştii bucureşteni au organizat un flagrant, câteva ore mai târziu, în zona liceului, reuşind să-i prindă în flagrant pe cei doi, în timp ce primeau de la tânără suma de 200 de lei, prin intermediul unei alte persoane. Cei doi tineri sunt cercetaţi pentru şantaj, în stare de libertate, aceştia având interdicţia de a părăsi Municipiul Bucureşti.

Poliţia Capitalei recomandă tuturor persoanelor care se confruntă cu astfel de situaţii, sau care au cunoştinţă de săvârşirea unor astfel de fapte, să apeleze de urgenţă numărul unic 112 sau să sesizeze de îndată cea mai apropiată secţie de poliţie.

Ne puteți urmări și pe Google News