Evenimentul Zilei > Politica > Elena Udrea: Victor Ponta mituiește cu banii noștri liberalii care să-i asigure o majoritate parlamentară confortabilă
Elena Udrea: Victor Ponta mituiește cu banii noștri liberalii care să-i asigure o majoritate parlamentară confortabilă

Elena Udrea: Victor Ponta mituiește cu banii noștri liberalii care să-i asigure o majoritate parlamentară confortabilă

Parlamentarul a comentat, într-o postare pe contul de Facebook, mișcarea politică a lui Victor Ponta de a-i promite sprijin lui Călin Popescu Tăriceanu, proaspăt demisionar din PNL.

"Victor Ponta a ieşit la cumpărături… Pe bani publici. Cumpără liberalii care sunt gata să îl lase pe Antonescu cu tot cu decizia lui de a pleca de la guvernare în braţe. Plăteşte bine, cu posturi în administraţia publică.
Cu alte cuvinte, mituieşte cu banii noştri, ai tuturor, liberalii care să-i asigure o majoritate parlamentară confortabilă şi care să slăbească partidul cu care până de curând era aliat.
Şi nu numai că face asta, dar o mai şi declară public cu nonşalanţa şi aroganţa omului care crede că este stăpânul preferinţelor românilor. De la Victor Ponta încoace, politica nu va mai fi la fel: tupeul lui a făcut ca anormalul în comportamentul politic să devină firesc", a comentat pe Facebook Elena Udrea. 
CITIȚI ȘI:

  • Tăriceanu lansează Partidul Reformator Liberal. Doi parlamentari l-au urmat azi. Crin Antonescu: Nu există pericolul unei fisuri în PNL
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: