Evenimentul Zilei > Justitie > Elena Udrea: „Un om a MURIT pentru că NU a vrut să mintă şi să mă DENUNŢE pe mine şi pe Traian Băsescu, aşa cum i-au cerut procurorii DNA”

Elena Udrea: „Un om a MURIT pentru că NU a vrut să mintă şi să mă DENUNŢE pe mine şi pe Traian Băsescu, aşa cum i-au cerut procurorii DNA”

Aseară pe toate posturile de televiziune, mai mulţi oameni de presă, nora, şi nu numai, au făcut dezvăluiri fulminante despre Dan Adamescu şi cum a fost constrâns de procurorii DNA să-i toarne pe Elena Udrea şi Traina Băsescu. "Sabin Orcan, a confirmat cele spuse de Alexandru Căutiș într-o intervenţie telefonică la B1TV, afirmând că persoanele vizate de procurori erau Traian Băsescu și Elena Udrea. Însă, Dan Adamescu a spus că nu i-a cunoscut în altă calitate decât oficială și că nu le-a dat mită niciodată"

Reamintim că Elena Udrea a spus public de mai multe ori despre aceste abuzuri practicate de către porocuroi, a făcut şi un denunţ dar nu a fost luat în considerare. Vă redăm reacţia sa de pe pagina personală de Facebook, unde îşi exprimă încă o dată indignarea, dar şi regretul că nişte oameni trebuie să moară dacă preferă  să ţină cu adevărul.

„Un om a murit pentru ca nu a vrut sa minta si sa ma denunte pe mine si pe Traian Basescu, asa cum i-au cerut procurorii DNA. Da, daca Dan Adamescu ar fi spus ceva despre mine, ar fi scapat de acuzatii si astazi ar fi fost in viata. Dar ar fi insemnat sa minta, pentru ca nici macar nu ma cunostea... Si omul acesta a avut onoare si a preferat sa devina victima Sistemului, care isi alege tintele si face justitie in functie de cine ii este adversar.

Dar altii nu au fost la fel de curajosi, nu au avut onoare si au ales sa minta, sa spuna ce isi doreau procurorii sa auda ca sa ma poata aresta si acuza… Vazand soarta lui Adamescu, ii inteleg ca nu au vrut sa pateasca la fel si le iert frica si lasitatea.
Stiam ca sunt tinta 0 a Sistemului dupa dezvaluirile pe care le-am facut despre capii lui, Coldea si Kovesi.

Oameni de afaceri, angajati din minister, politicieni, cunoscuti, erau presati la DNA sa faca denunturi despre mine. Am spus public si lucrul acesta inca de atunci, am facut plangere la CSM si…nimic. CSM-ul a ignorat plangerile mele dar ma sanctioneaza pe mine ori de cate ori spun ceva despre abuzurile din justitie, iar cei mai multi dintre voi ati preferat sa va lasati manipulati si sa ma invinovatiti.

Intr-o zi, si nu e departe ziua aceea, toti care sunt parte la abuzurile petrecute si care inca se mai intampla, vor raspunde.
Si poate societatea va intelege ca orice abuz tolerat doar pentru ca se intampla cuiva care nu ne place se va intoarce ca un bumerang impotriva ei. Dar pentru aceasta trebuie intai sa ne vindecam de ura si sa refuzam sa ne mai lasam dezbinati. Pentru ca Sistemul a reusit sa preia puterea in Romania sadind ura si provocand dezbinarea poporului. Atat de simplu, de clasic in instaurarea unei dictaturi