Ceea ce s-ar putea numi, dacă nu poza săptămânii, măcar poza zilei, a făcui joi înconjurul internetului: coperta revistei Viva ilustrată cu fostul ministru al Turismului, în contre-jour, acoperindu-și cu grijă pieptul și lăsând la vedere burta de gravidă.

Prima poză cu burta de gravidă

„O fetiță se pregătește să devină marea iubire a femeii care a vrut să conducă România și care acum trăiește în exil” este textul care descrie fotografia incendiară.

La 44 de ani, aflată în exil în Costa Rica după ce a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare cu executare în România, Elena Udrea așteaptă venirea pe lume a prmului său copil: Eva Maria.

Dacă până acum au fost voci care au speculat faptul că sarcina ar fi doar un pretext al Elenei Udrea pentru a sensibiliza auditoriul, iată că fosta doamnă a politicii românești vine să demonteze că este cât se poate de gravidă, în șapte luni.

Mai mult, odată cu acest pictorial, celebra blondă a acordat și un interviu despre viața sa sentimentală, pe care până acum a tot încercat să o țină departe de ochii publicului.

De peste 2 ani Elena Udrea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Alexandrov, tatăl fetiței care urmează să vină pe lume. Cei doi au însă o relație la distanță în acest moment, dat fiind faptul că Adrian conduce o afacere în România pe care nu o poate lăsa baltă.

Recent, tânărul a declarat că își dorește ca pe viitor să reîntregeasca familia în România. Tot el a mai spus că deocamdată nu au planuri de căsătorie, creștinarea micuței Eva Maria fiind pe primul plan.

Relația celor doi a fost îndelung criticată dat fiind diferența de 12 ani dintre cei doi amorezi și fosta meserie a tânărului. Adian Alexandrov a lucrat mai mulți ani ca manechin, fiind prezent în nenumărate prezentări de modă, pictoriale si reclame.