Evenimentul Zilei > Politica > Elena Udrea: Nu mai am miza de a accede într-o funcție
Elena Udrea: Nu mai am miza de a accede într-o funcție

Elena Udrea: Nu mai am miza de a accede într-o funcție

Elena Udrea a declarat ieri seară, la postul B1 TV, că nu mai are miza de a accede într-o funcție, dar că ia în considerare să înființeze o asociație care să lupte pentru drepturile celor loviți de sistem.

”Am avut un respiro de două luni să cuget la lucrurile care mi s-au întâmplat după experiența pe care am avut-o. În politică nu am lipsit niciodată. Nici în arest. Și chiar spuneam la un moment dat: sunt parlamentar chiar dacă mi-am dat demisia din PMP. Și chiar intenționez să devin un parlamentar foarte activ din toamnă. Nu am un scop precis să mai candidez pentru o funcție. Eu constat că nu mai este nimeni care să incerce să mai facă ceva constructiv cu România, de aceea cred că este nevoie de oameni care să se implice și eu vreau să mă implic. Activă voi fi, nu știu să vă spun dacă voi mai candida în 2016", a spus ea.

"Înființez o fundație prin care încerc să îi ajut pe cei abuzați de sistem, cei cărora le sunt încălcate drepturile pot apela la ajutorul acestei fundații. Am avut diverse denumiri pentru fundația aceasta. Mă gândeam să o numesc Camera 2 p (n.r. numele camerei în care a stat în arest)”, a afirmat Udrea.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: