Elena Udrea, la dezbaterea Fundaţia Mişcării Populare: Cred că din decembrie PMP trebuie să dea testul responsabilităţii

Elena Udrea, la dezbaterea Fundaţia Mişcării Populare: Cred că din decembrie PMP trebuie să dea testul responsabilităţii

Elena Udrea a subliniat, la dezbaterea Fundaţiei Mişcarea Populare, că PMP trebuie să fie partidul oamenilor care vor să construiască, să continue reformele începute de guvernarea Boc şi să treacă "testul responsabilităţii", după alegerile din decembrie.

Elena Udrea a mărturisit că prima lecție de politică pe care a primit-o de la Traian Băsescu, a fost imediat după ce şeful statului fusese ales primar general al Bucureștiului.

"Ne-am dus atunci mai mulți și am cerut să îi schimbe pe toți șefii din primărie. Nu pentru că am fi știut noi dacă erau buni, ci pentru că fiecare aveam un bagaj de 3-4 persoane pe care le-am fi dorit să le promovăm. Nu eu am cerut asta, eram la început, alții mai vechi în partid. Atunci, Traian Băsescu ne-a întrebat în ce calitate vorbim. Când v-or opri oamenii la colțul străzii să vă salute, atunci o să vă puteți numi politicieni, ne-a spus atunci primarul Traian Băsescu. Atunci a fost prima lecție de politică pe care am luat-o", a spus Elena Udrea. Scor de două cifre la europarlamentare  PMP este partidul oamenilor care au făcut ceva în viaţa lor şi care ştiu de ce are nevoie ţara pentru a progresa, a scris, ulterior Elena Udrea pe Facebook. ,, Noi, cei prezenţi la această dezbatere, am dovedit, fără putinţă de tăgadă, că putem ajuta România să progreseze. Că putem lăsa ceva în urma noastră. Că am reuşit să împingem ţara asta înainte. În timpul mandatului meu de ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului am lucrat cu aproape toţi primarii care au fost astăzi în sală la dezbaterea Mişcării Populare,, a spus Udrea. Ea a subliniat lucrurile concrete pe care le-a făcut aături de aceștia: 2.382 de contracte pe fonduri europene în valoare de peste 4,5 miliarde de euro; am construit şi reabilitat peste 900 de kilometri de drumuri judeţene şi de interes local – atât cu bani de la Buget, cât şi cu fonduri europene; am reabilitat 47.000 de apartamente şi construit peste 4.000 de locuinţe pentru tineri; am introdus apă şi canalizare în peste 300 de localităţi din România; am finalizat peste 130 de săli de sport – majoritatea începute în timpul guvernării Tăriceanu. ,,Dincolo de acestea, am văzut din nou împreună doi politicieni extraordinari: Traian Băsescu şi Emil Boc, parteneri în trecerea României prin cea mai gravă criză economică din ultimii 80 de ani şi doi oameni care împărtăşesc aceleaşi idei privind statul de drept. Am avut sentimentul că, împreună cu aceşti doi bărbaţi de stat, PMP nu are cum să nu-şi îndeplinească obiectivul: un scor cu două cifre la alegerile europarlamentare,, a conchis Udrea. CITIȚI ȘI:

  •  Traian Băsescu: Putin se uită cu cel mai MARE JIND la gurile Dunării
  •  Băsescu, despre descentralizare: România e stat unitar, nu putem crea insule de autoritate la Consiliile Judeţene

Ne puteți urmări și pe Google News