Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea a postat pe pagina sa de socializare o fotografie în care el, împreună cu iubita sa, Elena Udrea și fiica lor Eva Maria, se plimbă nestingheriți  pe malul mării.

Se pare că toți trei se simt minunat și se bucură de zilele însorite din acest weekend.

Elena Udrea a renunțat la statutul de refugiat în Costa Rica și a revenit în România. Fostul ministru și-a motivat acest lucru prin faptul că vrea să-și boteze fețița și să și-o crească acasă, în România.

„Cea mai sigură cale spre inima unui copil este să petreci timp cu el”, a scris iubitul Elenei Udrea în dreptul fotografiei postate.

Adrian Alexandrov, 35 ani, este mai tânăr cu 11 ani decât Elena Udrea.

La sfârşitul lunii mai, Elena Udrea a fost audiată la Curtea de Apel Bucureşti în dosarul privind finanţarea campaniei electorale din 2009. Ea a fost acuzată de procurori că ar fo vorba despre  o mită de 5 milioane de euro.  Dosarul a fost retrimis în judecată după ce judecătorii ÎCCJ au anulat o parte din probe.

Așadar, fostul ministru, Elena Udrea este judecată pentru instigare la luare de mită şi spălare a banilor.

„S-au pus concluzii în ceea ce privește probele depuse în camera preliminară, cererile și excepțiile depusă în camera preliminară. (…) A fost o dezbatere cu argumente frumoasă, care a durat ceva, și speranța este că acest dosar se va întoarce din nou la procurori, așa cum a fost întors în luna februarie de către ÎCCJ. Acest dosar este acela despre care procurorul Mihaiela Iorga Moraru a declarat că au fost făcute presiuni asupra dânsei să mă aresteze a treia oară, presiuni făcute de către dna Kovesi. ÎCCJ a trimis în februarie înapoi la procurori, pentru că este un dosar prost făcut. Speranța mea este că se va întoarce la procurori și în urma unei analize serioase și fără ranchiună vor închide acest dosar”, a spus Elena Udrea, potrivit libertatea.ro