Evenimentul Zilei > Actualitate > ELENA UDREA îl caracterizează dur pe Liviu Dragnea: E un politician slab și ȘANTAJABIL
ELENA UDREA îl caracterizează dur pe Liviu Dragnea: E un politician slab și ȘANTAJABIL

ELENA UDREA îl caracterizează dur pe Liviu Dragnea: E un politician slab și ȘANTAJABIL

Elena Udrea s-a prezentat miercuri la Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul privind finanţarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2009. La ieșire, l-a atacat în termeni duri pe liderul PSD, caracterizându-l drept ”un politician şantajabil, care încearcă să facă înţelegeri cu „sistemul abuziv”, cu scopul de a scăpa de propriile probleme penale”.

Elena Udrea s-a prezentat miercuri la Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul privind finanţarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2009. La ieșire, l-a atacat în termeni duri pe liderul PSD, caracterizându-l drept ”un politician şantajabil, care încearcă să facă înţelegeri cu „sistemul abuziv”, cu scopul de a scăpa de propriile probleme penale”, relatează stiripesurse.ro

 

Fostul ministru a mai declarat: „PSD a ajuns să fie condus de un politician slab, şantajabil, care se lasă şantajat, care încearcă să facă tot felul de înţelegeri în nume propriu cu sistemul abuziv. El a spus că avut o înţelegere. Şi, după mine, înţelegere înseamnă să fie linişte cu dânsul, adică să nu se vorbească de Brazilia, să nu se vorbească de Tel Drum, să se închidă dosarele pe care le are…Politicieni că domnul Dragnea au distrus clasa politică prin laşitatea pe care o afişează”.

 

Elena Udrea este din ce în ce mai iritată și se pare că nesfârșitele drumuri la autorități au început să o epuizeze, chiar acum câteva zile a declarat că nu reprezintă un pericol și că își dorește și ea să poată ieși din țară, pentru a rezolva probleme personale.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: