Însărcinată cu cea de-a doua fetiță, Elena Băsescu așeaptă cu nerăbdare să își țină cel de-al treilea copil în brațe. Frumoasa brunetă, în vârstă de 38 de ani, se bucură nespus că fiica ei se va naște în zodia Taur, la fel ca și ea (n.r. Eba este născută pe 24 aprilie). Simte că vor avea un teren comun pentru comunicare și că îi va moșteni dragostea pentru familie și casă, trăsături cu care ea se laudă, spun surse din jurul ei.

Cătălin este adevărata ei iubire

După un divorț foarte dureros (n.r. septembrie 2016), Elena a regăsit puterea să iubească din nou când l-a cunoscut, anul trecut, pe Cătălin Tomata, în vârstă de 25 de ani. Diferența de ani dintre cei doi nu a fost privită cu ochi buni de cei care au asistat la ruptura dintre Elena și fostul soț, Bogdan „Syda” Ionescu, care deși era din aceeași generație cu mezina fostului președinte, dădea deseori dovadă de imaturitate – apărând des în cluburi și părând mai preocupat de viața de noapte decât de familie.

Într-un interviu acordat revistei Viva! în luna martie, Elena Băsescu a lăsat să se înțeleagă că viitorul tată al celui de-al treilea copil al ei este marea ei dragoste: ” Viaţa unei femei nu se sfârşeşte atunci când divorţează, doar se schimbă. Pentru mine, a fost un frumos început. Iau fiecare zi exact aşa cum vine. În trecut, mi-am făcut planuri de viitor, am îmbrăcat rochie de mireasă, am făcut doi copii, dar lucrurile nu au ieșit așa cum mi-am imaginat. De aceea, nu-mi fac planuri de viitor. Cât despre relaţia mea cu Cătălin, cred că descrierea cea mai bună este: când ştii, ştii!”, a mărturisit Elena.