De asemenea, oficiali din diplomația militară rusă, a raportat că a fost lansată producția de avioane SU-35, destinate a fi livrate forței aeriene egiptene: „Uzina de avioane Gagarin din Komsomolsk-on-Amur a lansat producția de Su-35, destinată a fi livrată forței aeriene egiptene în baza contractului semnat în 2018.

Perioada de livrare a primului lot în partea egipteană nu a fost încă stabilită, din cauza restricțiilor impuse de noul focar de coronavirus”.

Ziarul Kommersant din Rusia a raportat în martie 2019 că Egiptul a decis să cumpere mai multe avioane de vânătoare Su-35 fabricate din Rusia pentru aproximativ 2 miliarde de dolari. Semnarea acordului nu a fost niciodată confirmată de surse oficiale.

China este prima țară străină care a cumpărat Su-35 după ce a semnat un acord de 2,5 miliarde de dolari cu Rusia pentru 24 de aeronave. Acordul a avut în vedere și furnizarea de echipamente la sol și motoare de rezervă. Livrarea aeronavelor în China a fost finalizată în 2019, potrivit defence-blog.com