Eduard Hellvig a auzit de Babasha: A fost Coldplay și au fost alegeri. Ambele cu grindină la final

Eduard Hellvig a auzit de Babasha: A fost Coldplay și au fost alegeri. Ambele cu grindină la final Eduard Hellvig. Sursa foto: EVZ

După alegerile locale și europarlamentare și concertul Coldplay, Eduard Hellvig, susține că cel mai bun discurs politic a fost cel susținut de Babasha.

Fostul șef al SRI a făcut o paralelă între alegeri și concertul celor de la Coldplay, menționând că ambele s-au terminat cu „grindină” la final.

Eduard Hellvig, concluzii după alegeri și concertul Coldplay

Hellvig a subliniat că solistul Chris Martin a fost „șocat și trist” de reacția publicului, deși el și trupa sa sunt într-un turneu bazat pe toleranță și incluziune.

Deși Martin a avut un show bazat pe toleranță și incluziune, a ținut să amendeze tocmai ce promova – libertatea fiecăruia de a avea preferințe și de a le clama în public. La alegeri, avem primul scrutin cu sumă nulă. Toți au câștigat. Unii au câștigat doar pentru că nu au pierdut tot, alții au câștigat pentru că nu au câștigat colegii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe unii câștigul îi și încurcă, pentru că trebuie să câștige în continuare, alții au câștigat deși nu au participat. Sau pentru că nu au participat”, a scris Eduard Hellvig.

Alegeri

Alegeri. Sursa foto: dreamstime.com

Eduard Hellvig a adăugat că în turul doi al concertului celor de la Coldplay a domnit liniștea, pentru că publicul s-a educat după evenimentul de dinainte cu o zi și nu și-a mai exprimat nemulțumirea.

Potrivit acestuia, toți au aprins brățările și au cântat „Sky Full of Stars”, până în luna septembrie, sau poate noiembrie, sau decembrie, la solicitarea audienței.

„Babasha, cel mai sincer discurs politic dintre toți interpreții săptămânii”

În concluzie, Eduard Hellvig precizeză că în acest context a auzit și de Babasha, care a avut, după părerea sa, cel mai bun discurs din această săptămână.

Pe această cale, fostul șef al SRI a ținut să-l felicite pe George Tuță pentru victoria din Sectorul 1.

Babasha

Babasha. Sursa foto: Instagram

„P.S.1 Am auzit cu această ocazie de Babasha. Mi se pare că a avut cel mai sincer discurs politic dintre toți interpreții săptămânii.

P.S. 2 Îl felicit pe fostul meu coleg, George Tuță. La cum îl știu, va fi un primar bun și încăpățânat. Dar despre asta, voi scrie separat”, a punctat Eduard Hellvig într-o postare pe X.