Turcia este o destinație de vacanță excelentă pentru cei care vor să se bucure de soarele cald, de plaje relaxante, de obiective turistice vechi de sute de ani, dar și de o bucătărie impresionantă, care te va surprinde cu fiecare fel de mâncare. Întinsă pe două continente, Europa și Asia, Turcia are felul ei aparte de a-și atrage turiștii și de a-i face să se îndrăgostească de ritmurile orientale și ospitalitatea otomană.

 

Poți merge în orice perioadă a anului să vizitezi țara aflată sub protecția semilunii, dar noi îți recomandăm să optezi pentru sezonul estival, când te poți bucura de toate atracțiile turistice locale, de litoral, dar și de reduceri substanțiale la prețul pachetelor de tip early booking. TUI TravelCenter îți pune la dispoziție oferte de nerefuzat pentru destinații de charter, pe care ți le vom descrie mai jos. În plus, vei beneficia de un cod de discount suplimentar, în valoare de 25 EUR. Vacanța ta poate fi asigurată dacă, la achiziția pachetului, plătești un avans de doar 99 de euro de euro și rezervi direct pe site-ul oficial al agenției.

 

Iată care sunt destinațiile din Turcia la care ai reduceri impresionante, la pachetele early booking.

 

Antalya

 

Situat în sudul Turciei, chiar la poalele munților Taurus, Antalya își scaldă malurile în apele Mării Mediterane. Înțesată de obiective turistice impresionante, stațiunea turcă este o adevărată oază cu plaje ademenitoare, sporturi nautice și o istorie cel puțin impresionantă. Odată ajuns aici, te vei lăsa purtat într-o experiență unică, condimentată cu cele mai delicioase mâncăruri pe care le-ai savurat vreodată. Ospitalitatea turcilor va completa peisajul unei vacanțe de vis.

 

Ofertele early booking pentru Antalya sunt de nerefuzat, pentru că, dacă achiziționezi un pachet cu zbor charter și cazare până la data de 31.03, vei plăti cu până la 40% mai puțin decât prețul obișnuit al serviciilor,.

Bodrum

Bodrumul este așezat pe coasta care se întâlnește cu Marea Egee, foarte aproape de insula Kos. Panorama oferită de această localitate devenită cunoscută în toată lumea pentru istoria și mitologia sa te va uimi. Golfurile stâncoase se împletesc cu plajele cu nisip spectaculoase, iar întunericul nopții îl face să pară și mai spectaculos decât te-ai putea aștepta să îl găsești. Antichitatea l-a cunoscut sub numele de Halicarnas, iar astăzi Bodrumul abundă de localuri moderne și obiective turistice speciale, așa cum este cazul Mausoleului din Halicarnas, una dintre cele șapte minuni ale lumii antice.

 

Dacă te gândești să îți petreci concediul în această parte a lumii, ai făcut o alegere foarte bună, mai ales acum, la început de an, când prețurile la pachetele de vacanță sunt date la minimum. De exemplu, dacă achiziționezi astăzi un pachet care conține cazare și zbor cu charterul în Bodrum, te poți bucura de o reducere de până la 20% până la data de 31.03 *.

 

Kusadasi

 

În traducere din limba turcă, Kusadasi înseamnă „Insula Păsărilor”, iar locul este o adevărată oază unde te poți recrea într-o vacanță binemeritată. Odată ajuns aici, este imposibil să te plictisești, pentru că turcii din zonă vor ști exact cum să te distreze non-stop. Zona de cluburi din Kusadasi adună turiști de pe tot mapamondul, iar mâncărurile cu care te vei putea desfăta aici ar satisface și cei mai pretențioși gurmanzi.

 

Vestea bună este că și la pachetele early booking pentru Kusadasi reducerile sunt serioase, așa că rezervă cât mai curând o vacanță în frumoasa stațiune turcă pentru un preț cu până la 20% mai ieftin* decât de obicei. Reducerea se aplică dacă achiziționezi un pachet de vacanță până la 31.03.

 

Turcia este o destinație pe care nu ar trebui să o ratezi, care promite să te încânte cu istorie, cultură, gastronomie și plaje impresionante.

 

*Informatie disponibila la data publicarii acestui articol