Îi antrenează pe Sylvester Stallone şi Naomi Campbell. Iar despre Silvester Stallone spune că e cel mai conştiincios dintre elevii săi.

„Sylvester Stallone este foarte punctual. Mi-a zis că sunt prea serioasă, dar cred că ştiu de unde vine seriozitatea: vine de la tir cu arcul şi din faptul că sunt româncă. Am făcut sport de performanţă de la 11 ani până la 20 de ani, cand am plecat în Statele Unite”, a povestit Laura.

Laura o antrenează şi pe Naomi Campbell

„E foarte frumoasă şi corpul ei este perfect. Îmi zice mereu când o antrenez că îi fac corpul să fie perfect pentru 6 luni, ceea ce nu e adevărat. E imposibil să o antrenez o dată şi să-i stea corpul pentru 6 luni”, a spus Laura, potrivit sport.ro.

Întrebată cum se simte o fată din Rădăuti care a răzbit în Beverly Hills, Laura a răpsuns: „Mă simt bine, dar tot timpul e ceva de îmbunătăţit”.

„Natural pilates este o afacere autofinanțată şi pot spune după 16 ani că mă simt norocoasa care trăieşte o adevărată poveste de vis americană. Sper că în viitor să pot vorbi mai mult în școli, încurajând elevii să încerce și ei să facă acest sport”, a mai declarat Laura

Şi continuă: „Obiectivele mele viitoare pentru Natural pilates este de a extinde brandul în întreaga SUA, dar nu numai pentru a promova stilului de viață sănătos, ci și de a încuraja fetele tinere, fără potențial financiar, că totul este posibil atunci când muncești din greu.