Evenimentul Zilei > Actualitate > E nebunie! Cazul Caracal explodează: Luiza, vie dar păzită de un mafiot albanez!
E nebunie! Cazul Caracal explodează: Luiza, vie dar păzită de un mafiot albanez!

E nebunie! Cazul Caracal explodează: Luiza, vie dar păzită de un mafiot albanez!

Cazal Caracal ia o nouă turnură în contextul apariției unor informații explozive referitoare la Luiza Melencu.

Un martor cu informații noi a purtat o discuție cu jurnaliștii România TV. Este vorba despre o femeie care susține, în baza unor informații care i-ar fi parvenit de la poliția din Italia, dar și din alte surse, că Luiza ar fi în viață.

„Cineva din zona mea, din Foggia le-a văzut pe fete, dar numai pe Luiza”, a declarat Mărioara.

„Mi-au explicat situația… au fost scoase din țară cu fata lui Dincă cu o firmă de transport. – la vama…vameșul care le-a lăsat să treacă se numește Clejan Ion… Vama de la Oradea..pe la Oradea au trecut. – Așa..bun…altceva ce mi-au dat…pana la vama au venit cu firma asta de transporturi…din vama a venit unul din Italia și le-a așteptat. Mi-a dat numărul mașinii… fetele sunt păzite. Îs păzite de un albanez – că am întrebat pe cineva și mi-a explicat situația… Gabriel Ciocodan a zis că e pe zona Sicilia…a zis că le duce …stai să iți explic cum a zis…din Bari le duce în Foggia, din Foggia le duce iîncolo,ieri seara, le-a gasit în zona noastra. Eu sunt în zona Prato… în zona nopastra unde? la Calenzano”, a povestit femeia în baza informațiilor obținute de la alte surse.

Gheorghe Dincă și presupusul său complice, Ștefan Risipițeanu, vor fi transferați joi în arestul IPJ Olt din Slatina.

Cei doi inculpați urmează să ajungă, vineri, în fața judecătorilor de la Tribunalul Olt, care vor lua o decizie cu privire la legalitatea menținerii arestului preventiv.

Procurorul general interimar al României, Bogdan Licu, a confirmat rechizitoriul de trimitere în judecată a lui Gheorghe Dincă.

Dosarul uciderii celor două minore, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a fost trimis miercuri în judecată, după ce procurorul general interimar a semnat rechizitoriul.

În același dosar va fi trimis în judecată și Ștefan Risipițeanu, presupusul complice al lui Gheorghe Dincă.
Au existat și disjungeri din acest dosar, care va fi trimis judecătorilor doar pentru infracțiunile de omor, viol și profanare de cadavre.

Acuzațiile de proxenetism și trafic de persoane vor fi cercetate și judecate separat.