Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, traficul rutier s-a intensificat, sâmbătă dimineaţa, pe sensul de urcare al DN 1 Ploieşti – Braşov.

Este aglomerat pe sensul către staţiunile montane, între kilometrii 132 – 133, în staţiunea Buşteni, fiind coloană în mişcare (35 – 40 km/h ), dar şi pe tronsonul cuprins între localităţile Posada şi Comarnic (km. 104+500 de metri – 107), valorile de trafic fiind crescute şi se circulă în coloană, cu viteză redusă, precizează un comunicat de presă.

Infotrafic anunță că poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Șoferilor le este recomandat să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

Accidente pe litoral

În județul Constanța, o tânără de 29 de ani și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla a intrat într-un copac, în localitatea Chirnogeni. Accidentul s-a produs în jurul orei 6.15, când un bărbat de 32 de ani care conducea pe DJ 395, dinspre localitatea Chirnogeni către DN 38, din cauza neatenției, a pierdut controlul și a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului rutier, pasagera din dreapta-față, o tânără în vârstă de 29 de ani, a murit, iar șoferul a fost rănit ușor.

Iar pe Autostrada Soarelui a fost carambol. Trei autoturisme s-au ciocnit în lanţ, în drum spre mare. O persoană a fost rănită.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 București – Constanța, în zona localității Dor Mărunt, județul Călărași, pe sensul către litoral, traficul rutier este oprit din cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme.


Avertisment pentru șoferi! Se anunță noi schimbări la Codul Rutier

Meteorologii s-au înșelat! Ce se întâmplă, de fapt, cu vremea? Nu ne-am așteptat la asta

Detalii din planul MAI. Cum sunt protejați românii care merg pe litoral