După divorţul de Pepe, Oana Zăvoranu a pozat în Playboy

După divorţul de Pepe, Oana Zăvoranu a pozat în Playboy

După ce a pozat în Joia Mare pentru Playboy, Oana Zăvoranu apare în numărul din mai al revistei într-un pictorial de senzaţie, vedeta interpretează rolul unei femei posedate.

Cadrele au fost inspirate din celebrul film "Exorcistul", iar Oana este de părere că a realizat cel mai tare pictorial de acest gen din România.

Deşi a reuşit să atragă din nou critici, Oana are parte şi de cuvinte de laudă, redactorul-şef al revistei, Cătălin Mihăilă, fiind una dintre persoanele care o apreciază pe vedetă pentru alegerea făcută.

"Pictorialul Oanei Zăvoranu este un eveniment în viaţa acesteia. După o perioadă zbuciumată, (fiind în plin divorţ de soţul său, cântăreţul Pepe, n.r.), vedeta a ales să-şi exorcizeze demonii într-un pictorial incendiar, iar seria de imagini este o interpretare artistică, inspirată de filmul clasic «Exorcistul»", a declarat Cătălin Mihăilă.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Nu am pozat până acum nud. Playboy este o revistă pe care o fată o flatează, nu oricui i se propune să pozeze în această revistă, pentru că trebuie să te încadrezi în anumite standarde, şi clar nu orice fată are această şansă. Dacă acest pictorial va fi un success real şi voi o să mă mai invitaţi de ce nu aş poza din ce în ce mai nud, dar toate acestea vreau să se întâmple sub supravegherea miniţioasă şi atentă a lui Tavi, pe care declare că îl iubesc." a declarat Oana.